Cena jak na canona wygląda na pomyłkę.
Podejrzewam że z czasem w sklepach będzie jeszcze tańszy.
Coraz bardziej się opłaca kupić tę M-kę.
Cena jak na canona wygląda na pomyłkę.
Podejrzewam że z czasem w sklepach będzie jeszcze tańszy.
Coraz bardziej się opłaca kupić tę M-kę.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bo to jest pierwsza dawka. Jak się klient uzależni, to kolejne będą droższe.Cena jak na canona wygląda na pomyłkę .BTW to i IS jest i 12 soczewek, a cena jakby znośna. Czyli, albo da się, albo dumping.
![]()
Jak system nie zassie na starcie, to nie będzie profitów w przyszłości. Widać nie zasysa i trzeba kusić klientów tanimi (względnie) nowościami. Takie moje przemyślenia mocno oparte na niczym...![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
cena jest swietna. M poki co wydaje sie miec swietne szkielka (wszystkie trzy), ktorych nie ma do czego zapiac.
przynajmniej jesli ktos jest dzieckiem rozbezstwionym przez AF, bo jak sie nie ma co do tego zadnych wymagan, to jeszcze obleci
to mowilem ja, jarzabek. uzytkujacy 5D, ale mimo to lapiacy sie pod powyzsze "rozbestwiony", bo nawet w 5D ustawianie ostrosci
dziala w czasie skonczonym :/
a moze byc Canon zrobil EF-S 22/2 i EF-S 11-22, niech beda i ciut drozsze. ja sobie je kupie, obiecuje, a o M laskawie moze sobie zapomnijmy, co?
Oj nie :-) Będę bronił M jak niepodległości :-)
Ten AF jest zupełnie do przyjęcia, zakładając, że nie będziesz fotografował tym ptaków w locie. Od tego są inne sprzęty. Ale M jest do pewnych zastosowań idealny. Jestem zaskoczony jakością wykonania (aparat jest pancerny, a obiektyw jakby nie kit od Canona ;-) . Bardzo dobrze sprawdza się dotykowy ekran. Obsługa jak w smarkfonie ;-) Zdjęcia przewijasz przesuwając palcem, a jednym puknięciem w ekran możesz ustawić ostrość. Dodatkową zaletą jest ta mała kukułka. Jako awaryjna lampa na np. 5d - idealna. Ma pełną funkcjonalność i może sterować zespołem lamp. Kupiłem ten aparacik, jako awaryjną puszkę do filmowania, ale coraz częściej zabieram go na zdjęcia, jako uzupełnienie jedynki i piątki, ewentualnie na spacer w góry kiedy nie chce mi się targać innych sprzętów.
Ostatnio edytowane przez sv ; 07-06-2013 o 12:31