Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
Ale 650D ma lepszy procesor i nowszą matrycę oraz mniej szumi niż 60D. AF jest porównywalny.
Większą ilość strzałów z naładowaną baterią zapewnia 60D. Na plus dodatkowy wyświetlacz i poziomnica...
Podsumowałem to informacją o parametrze iso , w końcu 650D jest droższy od 600D o jakiejś 700 zł, dodatkowo 650D to nowsza puszka. ihmo warte wydania jak na początek. Jak chce się oszczędzić to 550D/40D + obiektywy.

Najbardziej brakuje mi mikroregulacji AF jak w 50D.
Czy możliwe jest wypuszczenie na rynek puchy z tymi wszystkimi "życzeniami"?
Często korzystałeś z tej mikroregulacji? Bo są dwa obejścia, kupować nowe obiektywy , bądź testować przed zakupem. Chodź swoją drogą użytkując 60D, nie spotkałem się z problemem BF,FF używając canonowskich obiektywów, kilku użytkowników 60D z tego forum potwierdza to.

A co do puszki z tymi życzeniami to są : wyjdzie 70D (prawdopodobnie według ostatnich info z innowacyjnym afem ), a są: 7D, 6D , 5D mark II , 5D mark III , + seria jedynek.

W końcu ciężko o wszystkie udogodnienia w cenie 1500 zł -.^

na rzecz Tamrona 17-50 f/2,8 VC - za taką cenę nie dostanę chyba lepszego obiektywu o takich parametrach.
Fakt obiektyw w stosunku cena/jakość warty zakupu, jednak autor ma ograniczony budżet.