Żeby wątek nie stał w miejscu to podzielę się zdjęciami z Pragi(wypad majówkowy )
W sumie są już też na stronie www ,ale to zdjęcie musiało się pojawić..
i reszta zdjęć
Praga cz.2 – Ludzie… | ZBYSZKO-PHOTO
Żeby wątek nie stał w miejscu to podzielę się zdjęciami z Pragi(wypad majówkowy )
W sumie są już też na stronie www ,ale to zdjęcie musiało się pojawić..
i reszta zdjęć
Praga cz.2 – Ludzie… | ZBYSZKO-PHOTO
Zbyszku przypomina mi się akcja z rzeźbienia w lodzie![]()
Jeżeli ktoś nie ma co robić na weekend to może się przejść i zobaczyć wystawione makiety kolejowe w klubie Energetyka.
Co zdjęć Zbycha z Pragi, jak ktoś kiedyś zrobi zdjęcie pustego Mostu Karola bez przechodzących ludzi to będzie "biały kruk" pośród zdjęć ;-)
6D mkII; 1D mkIII; 500D; S12-24; C 50 f1.8; S 8mm f3.5; C 35L f1,4; C135L; S 24-105; było: S 14 f2,8; C 24-105L f4; C70-200L f4 IS; 5D mkII;
Kto odważny się chce wybrać w niedzielę do Petrovic?
Azael się w Tatrach obija, ale obiecał że do nas wróci.
Zresztą nie ma wyjścia.![]()
Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 18-05-2013 o 00:57
Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty
W niedzielę jasne jak najbardziej ale podejrzewam, że będe się czuł jak wypluty z odkurzacza po dzisiejszym wieczorze kawalerskim na który jestem zaproszony. Lecz mam także propozycję na za weekend w którym to :
wydarzy się coś takiego jak
Program
Więc generalnie się zastanawiam czy nie uderzę w okolice katowic. Lecz tego dnia też jest rajd samochodowy w Wiśle,. a raczej jastrzębiu.
No, tor w Petrovicach obadany i zlustrowany.
W końcu dopiąłem swego- jako że do 3 razy sztuka...
Pogoda - lepsza jak w Czerwionce na ten pierwszy raz!
5 godzin ścigania i... prawie udar słoneczny. Koszulka z białej zrobiła się żółta, sprzęt do kompleksowego odkurzania a ja cały z betami do prania.
Taka esencja szaleństw z motocrossem w roli głównej.
Dojazd jest trochę mało przejrzysty, ale z mapką i GPS nie ma problemu.
Jak ktoś będzie na kolejne zawody się wybierał służę pomocą.
Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty
Hej trafiłam na forum przez przypadek i pewnie odzywam się nie na temat, ale szukam zdjęć z Petrovic tzn jakiejś galerii może nawet siebie
Chcielibyście się podzielić jakimś linkiem ?![]()
Ostatnio edytowane przez Mroffcia ; 20-05-2013 o 20:08
Moja machina czasu nadaje się jedynie do robienia zdjęć rzeczom nieruchomym przy super świetle![]()
ja właśnie startowałam, a że własnego fotografa od zawsze mi brakuje to szukam jakichkolwiek zdjęć![]()