Coś tam mam:
Majówkowi zdobywcy.
Coś tam mam:
Majówkowi zdobywcy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sorry ale ja w ogóle nie czuję klimatu Twoich zdjęć. Są dla mnie.. nijakie. To moje subiektywne odczucie.
Piesek
To może teraz? Czujesz?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Przejrzałem sporo stron tego tematu (oczywiście nie wszystkie - brak czasu), w innym wypadku nie wyraził bym swojej opinii. Skoro to najlepszy temat to trzeba by się zastanowić nad ogólnym poziomem zdjęć użytkowników, moim zdaniem
Może moja opinia brzmi tak dlatego, że codziennie oglądam mnóstwo dobrych zdjęć po prostu, a tu na forum jeszcze żaden Capa się nie objawił... sam nie wiem
Niestety. Fajna tabliczka, ale co dalej? Gdyby do tego zdjęcia doszła jakaś "gówniana akcja" obok tej tabliczki, albo coś w tym rodzaju, to było by o czym rozmawiać![]()
marudzisz![]()
Ostatnio edytowane przez p0m ; 07-05-2013 o 15:36
ebe ebe
Obejrzałem 10 stron do tyłu.
Światła nie widzisz albo Ci nie przeszkadza (zobaczyłeś raz, 1308). Kadry są słabe. Plastyka obrazu leży. Zdjęcie mikrokontrastu (clarity) wcale nie pomaga.
W kwestii znaczenia fot, boleśnie dosłownie, bez klimatu. Strzelasz to co widzisz tam gdzie stoisz. Tylko to nie jest szczególnie ciekawe. Poza palącym się samochodem (1368), kontekst nie istnieje. Pokazujesz ludzi albo tyłem, albo jakoś z ukrycia od czapy - poza 1368 zupełnie nie ma u Ciebie znaczenia, co oni robią na tych zdjęciach. Broni sie jeszcze jakkolwiek 1403 i ostatnie w 1404, ale ze wskazaniem jakkolwiek (obróbka), ale ta seria znowu jest słaba, pokazujesz inscenizację razem z widzami. Jak tu poczuć klimat?
Zgadzam się z Jankiem, póki co jest słabo.
Widać, że nowi są![]()