Pokaż wyniki od 1 do 10 z 251

Wątek: Canon Cashback 2013 !!!

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon Cashback 2013 !!!

No to sobie poużywam , czego robić nie lubię , więc będzie delikatnie - same fakty
    Odwiedziłem dwa sklepy oba na „F” na Karmelickiej i Studenckiej w Krakowie w celu nabycia C 17-55/2.8.
    Sklep na „F” na Karmelickiej – mają szkło, ceny nawet nie podnieśli, ale szkło z dystrybucji niemieckiej...
    Sklep na „F” na Studenckiej, szkło rano kosztowało 3699 zł, teraz kosztuje 3899 zł, powiedzieli, że mogą sprzedać za 3800... niby różnica nie duża, ale „niesmak” pozostaje.

Tak więc, zmieniam zdanie i dopisuję się do sceptycyzmu szambonura

Radzę jednocześnie wszelkim zapaleńcom sprawdzić dokładnie przed zakupem z jakiej dystrybucji jest dany sprzęt, by potem nie było żalu, dla przypomnienia § 2 ust. 3 Regulaminu akcji promocyjnej „CashBack”:
    "Organizator informuje, że Promocja obejmuje produkty marki Canon, które zostały wprowadzone do obrotu w Rzeczypospolitej Polskiej przez Canon Polska lub autoryzowanych dystrybutorów Canon Polska."

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Sklep na „F” na Studenckiej, szkło rano kosztowało 3699 zł, teraz kosztuje 3899 zł, powiedzieli, że mogą sprzedać za 3800... niby różnica nie duża, ale „niesmak” pozostaje.

/I]
    czy w tym sklepie dalej doliczają % przy płatności kartą? to dodatkowy niesmak, po którym nawet nie sprawdzałem już tam cen, ale może coś się zmieniło, bo to jeszcze było gdy drugi mieli na Pomorskiej.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    czy w tym sklepie dalej doliczają % przy płatności kartą? to dodatkowy niesmak, po którym nawet nie sprawdzałem już tam cen, ale może coś się zmieniło, bo to jeszcze było gdy drugi mieli na Pomorskiej.
    Tak, doliczają bodajże 1% od kwoty. Ja ten sklep już od dawna omijam szerokim łukiem...

Wysłane z I9100 za pomocą Tapatalk 2

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    No to sobie poużywam , czego robić nie lubię , więc będzie delikatnie - same fakty
    Odwiedziłem dwa sklepy oba na „F” na Karmelickiej i Studenckiej w Krakowie w celu nabycia C 17-55/2.8.
    Sklep na „F” na Karmelickiej – mają szkło, ceny nawet nie podnieśli, ale szkło z dystrybucji niemieckiej...

Cuda Panie! Cuda!
    Jak widzę ceny w fotoplus "wróciły" do poziomu sprzed ogłoszenia akcji cashback np. 17-55 - 3449 zł
    Co się stało, euro/dolar potaniały tak bardzo czy nowe dostawy w niższej cenie?
    Ostatnio edytowane przez gervee ; 07-05-2013 o 14:03
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Uprawnienia umieszczania postów