Pokaż wyniki od 1 do 10 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Róbcie więcej ślubów za 500-1500 zł albo za zdjęcia/film do portfolio na bank wtedy branża ruszy

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Róbcie więcej ślubów za 500-1500 zł
    jest cała masa klientów którzy nie wydadzą na film ślubny więcej niż 1500zł nawet gdybyś zrobił dla nich film na miarę oskara...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    jest cała masa klientów którzy nie wydadzą na film ślubny więcej niż 1500zł nawet gdybyś zrobił dla nich film na miarę oskara...
    Jest też sporo klientów którzy wydają na film od 5 do 10 tyś. I nie muszą to być produkcje na miarę oskara. Może coś z Twoim produktem jest nie tak? Najłatwiej zwalić na klienta/koniunkturę itd.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Z ludzi, którzy nakręcili wesele a później dostali Oscara to kojarzę tylko Andrzeja Wajdę. I chociaż mistrz przemknął mi przed oczyma dość dawno, bo ponad rok temu - to nie wyglądał na przygnębionego.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    Odpuść sobie ten target bo szkoda czasu. Nie da się zrobić przyzwoitego filmu za te pieniądze. Nie da się również zrobić dobrego filmu w jednego operatora, dlatego dobry film musi kosztować minimum 5.000,- zł

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Z ludzi, którzy nakręcili wesele a później dostali Oscara to kojarzę tylko Andrzeja Wajdę. I chociaż mistrz przemknął mi przed oczyma dość dawno, bo ponad rok temu - to nie wyglądał na przygnębionego.
    Smarzowski też nakręcił Wesele, a ja w niego wierzę. Może też dostanie Oskara :-)

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Jest też sporo klientów którzy wydają na film od 5 do 10 tyś. I nie muszą to być produkcje na miarę oskara. Może coś z Twoim produktem jest nie tak? Najłatwiej zwalić na klienta/koniunkturę itd.
    to prawda, i to jest właśnie zaleta wolnego rynku czyli współistnienie przeróżnych firm celujących w różne "targety" z różnym przedziałem cenowym. Pisząc powyższego posta miałem na myśli ludzi, którzy nigdy nie wydadzą 10 tys. na film ślubny a chcieliby mieć zrobiony film wyraźnie lepiej, niż wypociny 'wujka Zdzisia' nakręcone iphonem. Czym byśmy dojeżdzali na wesela gdyby na rynku aut zostały tylko Porsche, Jaguar i Bentley, chyba autousem (bez urazy dla nikogo). Poza tym sven nie pisałem stricto o sobie, tylko w ogóle o rynku, który jest potwornie zróżnicowany w naszym kochanym kraju... Wiem że robisz filmy na b. wysokim poziomie ale są pary, dla których 10-15 tys to sumy stanowiące cały, slubno-weselny budżet...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Uprawnienia umieszczania postów