Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

Faktycznie - watek zaczyna przypominac beznadziejne zbieranie info o iPhonie5 na forum Macowym... Coraz wiecej podejrzej, doszukiwan sie problemow i teorii spiskowych.
    Sa bardziej i mniej udane serie swiatowych edycji. Chcielibysmy (jako uzytkownicy) aby najnowsze wersje byly najlepsze, ale nigdy tak nie bedzie i juz. Sa problemy z nowa (juz prawie starą ) piatka? Jednak nie jest to problem, ktory firma pewnie oglosi i naprawi, bo nie zanotowala zbyt wiele takich zgloszen i tyle. Kupowac, cieszyc sie i przede wszystkim - robic zdjecia a nie na sile testowac w warunkach, ktorych nawet nie potrzebujemy w zyciu codziennym

ps
    Dla przykladu - ja robie glownie fotoreportaze koncertowe, gdzie 100% zdjec jest robionych na centralnym z przekadrowaniem. Po tym watku zaczalem testowac reszte krzyzowych... Po co??? Sami wyciagnijcie wnioski czy warto ;-) Oczywiscie - zrobilem i jest ok, ale po co? Przeciez wszystkie zdjecia wychodzily ok a nawet jakby wyszlo, ze z prawej jest cos nie tak, to co? Zmienilbym body??? I jeszcze raz - po co? Zacznijmy robic zdjecia! Takie historie jak u Habakuka wyjda bez testow KAZDEMU!!!! A cala reszta, to doszukiwanie sie dziury w calym wg mnie i juz

Zeby nie ten watek wielu nie zauwazyloby zadnych problemow - oczywiscie mozna powiedziec czy to jest uzasadnienie problemu??? Nie - tylko wydaje mi sie, ze za duzo robi sie tu testow a za malo zdjec Jak ktos ma problem, to zobaczy go szybko w zyciu. A z tego co czytam (praktycznie caly watek), to WIEKSZOSC "odkryla" go po przeczytaniu tego postu i zrobieniu "testow"... ech...
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 14-03-2013 o 17:53

Uprawnienia umieszczania postów