Pokaż wyniki od 1 do 10 z 294

Wątek: Czy warto kupować jeszcze 5D classic ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Czy warto kupować jeszcze 5D classic ?

Merde - a może weźmiesz serio to co mam w niej napisane i zakodujesz, że guzik intersuje mnie to czym fotografuje a liczą się dla mnie efekty. 85% wiary tutaj bez plecaka eLek nie jest w stanie zdjęć robić, ciągle tylko ochy achy dylematy bo ten lepszy tamten gorszy a jeszcze inny to już w ogóle rarytas. Zaczynałem od analoga po moim tacie. Wiele mnie to nauczyło, z chęcią popatrzyłbym na tych wszystkich, dla których sprzęt jest tak cholernie ważny w boju z manualnym szkłem podczas zawodów polski w motocrosie czy zawodach koszykówki Możesz pisać co chcesz jednakże, ja w przeciwieństwie do Ciebie i innych tutaj sprzęt gra u mnie 2 a nawet 3 skrzypce. 5D mam, fotografuję, sport, reportaże i nie tylko wbrew opinii szanownego forum, że tym aparatem to tylko portrety można. Więc wybacz ale jestem ostatnim, który przywiązauje wagę do sprzętu, dystkutowanie o nim to inna para kaloszy, a jeśli tego nie potrafisz pojąć - to sorry
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    ...ja w przeciwieństwie do Ciebie i innych tutaj sprzęt gra u mnie 2 a nawet 3 skrzypce....
    Postaram się krótko i na temat. Przestań smęcić, proszę.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Postaram się krótko i na temat. Przestań smęcić, proszę.
    Zacznij to wklejac na forum

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Merde - a może weźmiesz serio to co mam w niej napisane i zakodujesz, że guzik intersuje mnie to czym fotografuje a liczą się dla mnie efekty.
    Naprawdę ciężko brać na serio to, co pisze ktoś będący jednym z najaktywniejszych uczestników wątków onanistyczno-sprzętowych na forum.
    Nie wiem jaka jest przyczyna zaglądania innym do torby. Może cię nie stać (to nie jest żaden zarzut, mnie też na wiele rzeczy nie stać) i zazdrość zżera?

Możesz pisać co chcesz jednakże, ja w przeciwieństwie do Ciebie i innych tutaj sprzęt gra u mnie 2 a nawet 3 skrzypce.
    Oj, człowieku... piszesz to do kogoś, którego jedyną L-ką jest tzw. "bieda L-ka" 70-200/4 (bez stabilizacji), a aparat to +/- pięcioletni crop.

Oceniasz innych z zaskakującą łatwością jak na posiadacza stopki z takim manifestem.
    Moim zdaniem powinieneś, jak to się teraz ładnie mówi, wyjść z ukrycia ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Naprawdę ciężko brać na serio to, co pisze ktoś będący jednym z najaktywniejszych uczestników wątków onanistyczno-sprzętowych na forum.
    Nie wiem jaka jest przyczyna zaglądania innym do torby. Może cię nie stać (to nie jest żaden zarzut, mnie też na wiele rzeczy nie stać) i zazdrość zżera?

Oj, człowieku... piszesz to do kogoś, którego jedyną L-ką jest tzw. "bieda L-ka" 70-200/4 (bez stabilizacji), a aparat to +/- pięcioletni crop.

Oceniasz innych z zaskakującą łatwością jak na posiadacza stopki z takim manifestem.
    Moim zdaniem powinieneś, jak to się teraz ładnie mówi, wyjść z ukrycia ;-)
    Zabronisz mi pisać i czytać o sprzęcie czy jak? To że nie mam plecaka eLek oznacz , że nie mam brać udziału w forum? Troche błędne myślenie masz a zazdrość jest mi obca bo niczego nie wnosi Radziłbym zakończyć osobiste wycieczki a jesli chcesz ze mna porozmawiać zapraszam do kontaktu.

PS - nie wiem co masz na myśli wyjśc z ukrycia, nie jestem anonimem na tym forum ani w necie. Miłego dnia życzę

Uprawnienia umieszczania postów