Witam, posiadam Nissina di866 mark II i pixel knight, sprzęt mam drugi dzień i staram się rozwiązać pewien problem otóż : gdy podłącze lampę do aparatu tryb manualny działa tak jak powinien, po podłączeniu nadajników radiowy automatycznie przeskakuje mi z trybu M na TTL. Bardzo proszę o pomoc
Może ktoś już spotkał się z problemem??
- 580EX z Kinght TR-332 nie wyzwala błysku lamp studyjnych, kiedy lampę 580EX mam na sankach aparatu - lampy studyjne wyzwalają się bez problemu.
Aparat i lampa w trybie M. Ręce opadająpomocy!
Jakie powinno być ustawienie grupy by wyzwolić lampę studyjną przez PC lub w pełni manualną z jednym stykiem?
Na żadnym ustawieniu nie chce błysnąć.
Początkujący od 4 lat...
Odkopuję.
Może ktoś wie dlaczego nie ma kominukacji E-TTL pomiędzy nadajnikiem i odbiornikiem? Aparat Canon 1d mkIII, lampa 580 Ex II, manual wyzwala, nie zmienia parametrów lampy....
Kanały i grupy mam poustawiane... więc o co kaman?
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Nie wiem jak jest w pixelach, ale w YN można włączyć "nadrzędność ustawień na lampie" - wtedy lampa błyska tak jak ją ustawię (z poziomu lampy), a z poziomu nadajnika/aparatu nic się nie da zmienić - może masz podobnie i lampę masz ciągle w M.
Zresetuj ustawienia, poszukaj w instrukcji obsługi, czy coś o tym nie ma. Link do instrukcji, gdybyś nie miałhttp://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&...,d.d24&cad=rja
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II