Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Transport aparatu i statywu liniami lotniczymi

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie Odp: Transport aparatu i statywu liniami lotniczymi

Kurczę... trochę żałuje, że kupiłem torbę te X lat temu niż plecak ;/ laptop, aparat, szkła i elegancko, a w torbie max aparat i szkło
    Będę musiał na przyszłość brać sprzęt w jakąś większą torbę aby zamiesiła się torba ze aparatem i komputerem.

A tak na marginesie, statywy wam się nie powyginały w walizkach? Na lotniskach rzucają bagażami jak mięsem (kilka razy się o tym przekonałem)

Dopiero zaczyna

Najlepiej mieć go w torbie/walizce w miarę sztywnej.
    Ja na dodatek wkładam statyw jeszcze do takiego trochę usztywnianego pokrowca i jest ok.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez k-9 Zobacz posta
    Kurczę... trochę żałuje, że kupiłem torbę te X lat temu niż plecak ;/ laptop, aparat, szkła i elegancko, a w torbie max aparat i szkło
    Będę musiał na przyszłość brać sprzęt w jakąś większą torbę aby zamiesiła się torba ze aparatem i komputerem.
    daj spokoj, torba to nie zona - nie musi byc jedna na cale zycie ja mam kilka toreb i plecak. po prostu kup druga i po problemie
    ja tydzien temu odbywalem lot ze sprzetem. do samolotu zabralem torbe na laptopa oraz 2ga torbe ze sprzetem foto. waga na pewno przekraczala 10kg. natomiast sprzet studyjny wyslalem nieco wczesniej kurierem do hotelu, bo na bank nie zabral bym sie z tym na lotnisko

Cytat Zamieszczone przez k-9 Zobacz posta
    A tak na marginesie, statywy wam się nie powyginały w walizkach? Na lotniskach rzucają bagażami jak mięsem (kilka razy się o tym przekonałem)
    mi polamali kiedys glowice manfrotto. statyw byl wlozony pomiedzy ubrania w plecaku. wydawalo mi sie ze odpowiednio to zabezpieczylem. mialem racje, wydawalo mi sie

Uprawnienia umieszczania postów