Pokaż wyniki od 1 do 10 z 215

Wątek: TS-E 17mm f/4L oraz TS-E 24mm f/3.5L II

Mieszany widok

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie Odp: TS-E 17mm f/4L oraz TS-E 24mm f/3.5L II

przeglądałem właśnie teraz próbne zdjęcia jakie zrobiłem obiektów które mnie interesują szkłem 17-40/4.0 Powiem Ci że większość zewnętrznych w których celowa wydaje korekcja jest właśnie zrobiona na 17mm, czyli intuicyjnie ustawiałem się się do tej ogniskowej, zdjęcia w granicach 30-35mm już całkiem przyzwoicie wychodziły nawet z tego szkła, więc wydaje mi się że bardziej przypadnie mi do gustu 17mm

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: TS-E 17mm f/4L oraz TS-E 24mm f/3.5L II

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    przeglądałem właśnie teraz próbne zdjęcia jakie zrobiłem obiektów które mnie interesują szkłem 17-40/4.0 Powiem Ci że większość zewnętrznych w których celowa wydaje korekcja jest właśnie zrobiona na 17mm, czyli intuicyjnie ustawiałem się się do tej ogniskowej, zdjęcia w granicach 30-35mm już całkiem przyzwoicie wychodziły nawet z tego szkła, więc wydaje mi się że bardziej przypadnie mi do gustu 17mm
    No nikt nie zdecyduje za Ciebie tak dobrze, jak Ty sam. Jak chcesz to sobie obejrzyj architekturę na mojej stronie, większość zdjęć jest z TS-E 24mm II (przy czym ja się skupiam głównie na obiektach z zewnątrz, nie będę ukrywał :-) )

Uprawnienia umieszczania postów