Strona 207 z 224 PierwszyPierwszy ... 107157197205206207208209217 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 061 do 2 070 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

Domyślnie Odp: Kursy liturgiczne

wojtek_s - najlepiej jest zadzwonić do kurii / wysłać maila i się wszystkiego dowiedzieć albo się do kurii przejść.
    ebe ebe

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Cytat Zamieszczone przez lomiarz.wroc Zobacz posta
    We Wrocławiu taki kurs odbędzie się 15 września 2012 roku o godzinie 10.00. Trzeba wcześniej zadzwonić żeby pani wpisała nas na listę. Wspominała też o liście od swojego proboszcza czy aby jesteśmy "przykładnymi katolikami" (poważnie!). Do tego zabrać 3 zdjęcia, nie muszą być ślubne, + jedno legitymacyjne ale nie podała wymiarów i 165 zł. To wszystko trzeba przynieść między godzinami 10 a 13 od pn do pt. Kurs odbędzie się przy ul. Katedralnej 13 w p.6 i potrwa ok 2 godzin.

Czyli 82.50 PLN od głowy za godzinę razy ilość kursantów daje czysty przychód, na pewno wolny od podatku.
    Nieźle, rentowność w pełni zapewniona.
    A jakąś wiedzę w zamian za tak godziwą stawkę się zdobywa ??? :-D
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    To zaświadczenie to pic. Nic ci nie zrobią jak go nie będziesz mieć (u mnie proboszcz mnie prawie zabił śmiechem jak po to przyszedłem i powiedział, żeby już nie wymyślali kolejnych pierdół).

Każda archidiecezja rządzi się swoimi prawami Gdzieś w tym wątku było nawet info, że ktoś dostał zaświadczenie dożywotnio i bezpłatnie .
    Mnie o zaświadczenie zapytała raz Panna Młoda

Otrzymałem bezpłatnie, choć na 3 lata, i ważność już się poszła . Jutro jadę po nowe.
    Ostatnio edytowane przez kosdkp ; 13-02-2013 o 15:16

Ok. Będę dzwonił i jak się dowiem to podam na forum info.

wojstek_s Diecezja Gliwicka nie organizuje kursów (dzwoniłem z miesiąc temu)

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Czyli 82.50 PLN od głowy za godzinę razy ilość kursantów daje czysty przychód, na pewno wolny od podatku.
    Nieźle, rentowność w pełni zapewniona.
    A jakąś wiedzę w zamian za tak godziwą stawkę się zdobywa ??? :-D
    Pozdrówka
    W Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej kurs na fotografa/operatora kamery to dwie soboty z rzędu po 8 godzin każda. Koszt to 100 zł. Na pocieszenie legitymacja bez terminu ważności.

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

a czy innowiercy/ateiści mogą już sobie taki kurs zrobić czy dalej wymagane jest zaświadczenie od proboszcza ???
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

centur - to chyba zależy od kurii. we wrocławskiej powinno się przynieść zaświadczenie od proboszcza, ale ja nie przyniosłem i miałem miłą rozmowę (pisze bez ironii)z Panią, która powiedziała, że lepiej (?) byłoby, gdybym przyniósł, ale summa summarum nie trzeba.
    tylko, że miałem wymówkę, by nie przynieść zaświadczenia, bo nie mieszkam w parafii, do której "jestem zapisany" i proboszcz nie dałby mi tego świstka. wydaje mi się, że inna gadka mogła być, gdybyś otwarcie powiedział, że jesteś ateistą...
    ebe ebe

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Cytat Zamieszczone przez hercle Zobacz posta
    W Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej kurs na fotografa/operatora kamery to dwie soboty z rzędu po 8 godzin każda. Koszt to 100 zł. Na pocieszenie legitymacja bez terminu ważności.

16 godzin szkolenia ???
    O czym ???

Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

W Kurii Łowickiej nie doczekali się mojego zaświadczenia - miałem dosłać pocztą, bo nie zdążyłem załatwić tej sprawy przed kursem, potem o niej zapomniałem. Mimo tego, jakiś miesiąc po kursie, listonosz niespodziewanie przyniósł mi list z oczekiwaną legitymacją.
    Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.

Strona 207 z 224 PierwszyPierwszy ... 107157197205206207208209217 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów