Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Wordpress tworzenie bloga >> Zdjęcia na szerokość strony jak w prophotobolg.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Wordpress tworzenie bloga. Zdjęcia na szerokość strony jak w prophotobolg

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Trzeba grzebać w kodzie teraz siedze i dochodze do tego jak to ustawić aby wróciło do stanu poprzedniego

--- Kolejny post ---

OK doszedłem do tego, już dziś nie będe grzebał. Można ustawić na 3 różne sposoby wyświetlania zdjęć w poście
    Crazy bardzo bym Cię prosił o pomoc w tym temacie. Pół nocy mam nieprzespane .. utknąłem, zdjęcia wyświetlają mi się na całą stronę
    Doszedłem że trzeba zmienić wielkość miniaturek do wielkości zdjęcia w pęlnym rozmiarze. Ustawiłem je na 900px.
    Problem mam natomiast taki że zdjęcia pionowe nie wyświetlają mi się centralnie na środku strony tylko od lewej :/. W linku który podałeś wczęśniej wszystko masz ładnie wycentrowane.

To Dobranoc i do jutra forumowicze.
    ehhh dostaliśmy 2-0
    Pozdrawiam z Irlandii.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Wordpress tworzenie bloga. Zdjęcia na szerokość strony jak w prophotobolg

Cytat Zamieszczone przez RPW Zobacz posta
    Crazy bardzo bym Cię prosił o pomoc w tym temacie. Pół nocy mam nieprzespane .. utknąłem, zdjęcia wyświetlają mi się na całą stronę
    Doszedłem że trzeba zmienić wielkość miniaturek do wielkości zdjęcia w pęlnym rozmiarze. Ustawiłem je na 900px.
    Problem mam natomiast taki że zdjęcia pionowe nie wyświetlają mi się centralnie na środku strony tylko od lewej :/. W linku który podałeś wczęśniej wszystko masz ładnie wycentrowane.

To Dobranoc i do jutra forumowicze.
    ehhh dostaliśmy 2-0
    Pozdrawiam z Irlandii.
    Odezwij się na priw dam namiary na kontakt , gdzie pomogę
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Uprawnienia umieszczania postów