System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
Będę musiał to sprawdzić, jeśli można wyłączyć to otwieranie się zdjęć to świetnie!
Dokładnie tak jak napisał Crazy... nie kumam, podejrzewam, że nie jest to trudne jęsli się już trochę potrenuje.. tak jest ze wszystkim
![]()
tak coś takiego ja w nagłówku
przykładowy blog, na którym jest to zrobione w sposób, który mnie interesuje posiada Adam Trzcionka , oczywiście jest to wspomniany już przeze mnie szablon prophoto blog, którego kupowania chciałbym uniknąć.
zobacz jak to wygląda u mnie i powiedz czy o coś takiego Ci chodzi Śylwestrowy ślub Świecie | Turzynski Photography
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Przykład użycia karuzeli Tofik – TEST Jak na razie to jest wersja beta, ale jak ktoś chce to moze sobie pobrać ze strony Nivo Slider - The World's Most Popular jQuery & WordPress Image Slider za jedyne 19 dolores plugin do WP który pewnie rozwiąże problem o którym tu kolega na początku pisał.
System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
slider to inne rozwiązanie i stosuje je się przeważnie na nagłówek lub banery strony![]()
Tak crazy chodzi o coś takiego, ale na zdjęcia wciąż można klikać i przenosi mnie na inną stronę :/ czy można to jakoś wyłączyć ?
rafalk mi właśnie chodziło o uniknięcie takich sliderów, chciałbym mieć tak jak w prophotoblog czyli zdjęcia na stroni w dużym rozmiarze.
A widzisz coś się popsuło od nowego wydania i tego nie sprawdzałem, jutro zerknę do tego, bo faktycznie otwiera się minitura po kliknięciu. hmmm
--- Kolejny post ---
Tu jest przed aktualizacją i jest dobrze http://turzynskiphotography.pl/wielki-koncert-koled/
o właśnie o coś takiego mi chodzi, a nie wiesz czy można całkowicie wyłączyć tą "rączkę" która namawia do kliknięcia na zdjęcie i otwiera je osobno.
Trzeba grzebać w kodzie teraz siedze i dochodze do tego jak to ustawić aby wróciło do stanu poprzedniego
--- Kolejny post ---
OK doszedłem do tego, już dziś nie będe grzebał. Można ustawić na 3 różne sposoby wyświetlania zdjęć w poście![]()
Crazy bardzo bym Cię prosił o pomoc w tym temacie. Pół nocy mam nieprzespane.. utknąłem, zdjęcia wyświetlają mi się na całą stronę
Doszedłem że trzeba zmienić wielkość miniaturek do wielkości zdjęcia w pęlnym rozmiarze. Ustawiłem je na 900px.
Problem mam natomiast taki że zdjęcia pionowe nie wyświetlają mi się centralnie na środku strony tylko od lewej :/. W linku który podałeś wczęśniej wszystko masz ładnie wycentrowane.
To Dobranoc i do jutra forumowicze.
ehhh dostaliśmy 2-0
Pozdrawiam z Irlandii.