Pokaż wyniki od 1 do 10 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar subbar
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Do nawigacji uzywam aplikacji TomTom, a wczesniej Automapy. Sa tez darmowe mapy Google jak i wiele innych. Nie bardzo rozumiem skad w Twoich postach ciagle przytyki i nasmiewanie sie w stylu ktory zarzucasz uzytkownikom boardow poswieconych Apple?
    Weź wreszcie człowieku czytaj ze zrozumieniem bo coś mi się wydaje że masz zdolność rozumienia tego co napisałem podobnie jak mapy ios prowadzą ludzi ... jeszcze raz Ci napiszę: MAM IOS, znam jego wady. To że niedawno IOS poległ dopuszczając możliwość korzystania z map googla nie oznacza iż jest to fabryczna navigacja wspierana przez IOS - przetestuj navi googla na androidzie porównaj z IOS i się wypowiadaj, przetestuj rozpoznawanie głosu, odniesienie do kontaktów, możliwości pracy w tle, obsługę przy tym telefonu i wypowiedz się o konkretach a przestań się wreszcie do mnie odnosić - czy ja się odnoszę do Ciebie czy do IOS a Ty wszystko bierzesz personalnie jak dziecko ...

Apple w końcu naprawił mapy w iOS6. To znaczy dopuścił aplikację Google Maps do App Store
    "Wiem, że sądzicie, iż rozumiecie to, co myślicie, że powiedziałem, ale nie jestem pewien, czy zdajecie sobie sprawę, że to, co do was dotarło, nie jest tym, co myślę."
    A. Greenspan

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez subbar Zobacz posta
    Weź wreszcie człowieku czytaj ze zrozumieniem bo coś mi się wydaje że masz zdolność rozumienia tego co napisałem podobnie jak mapy ios prowadzą ludzi ... jeszcze raz Ci napiszę: MAM IOS, znam jego wady. To że niedawno IOS poległ dopuszczając możliwość korzystania z map googla nie oznacza iż jest to fabryczna navigacja wspierana przez IOS - przetestuj navi googla na androidzie porównaj z IOS i się wypowiadaj, przetestuj rozpoznawanie głosu, odniesienie do kontaktów, możliwości pracy w tle, obsługę przy tym telefonu i wypowiedz się o konkretach a przestań się wreszcie do mnie odnosić - czy ja się odnoszę do Ciebie czy do IOS a Ty wszystko bierzesz personalnie jak dziecko ...

Apple w końcu naprawił mapy w iOS6. To znaczy dopuścił aplikację Google Maps do App Store
    spokojnie
    odwieczna walka fanbojów jabłuszka z resztą świata trwa i będzie zawsze trwać

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Weź wreszcie człowieku czytaj ze zrozumieniem bo coś mi się wydaje że masz zdolność rozumienia tego co napisałem podobnie jak mapy ios prowadzą ludzi ... jeszcze raz Ci napiszę: MAM IOS, znam jego wady.
    Super. Ale ja nie o tym pisze ze nie masz i ze nie znasz, tylko ze hejtujesz Apple co 2gi post jak nastolatek. Nie rozumiem tylko po co? Bo to ze sam tego nie dostrzegasz jestem w stanie zrozumiec.

przetestuj navi googla na androidzie porównaj z IOS i się wypowiadaj
    Potestuj nawigacje google tam gdzie nie ma zasiegu... Do nawigowania sa programy do nawigacji, a nie mapy Google czy iOS.

czy ja się odnoszę do Ciebie czy do IOS a Ty wszystko bierzesz personalnie jak dziecko ...
    Tak też sądziłem że nie zrozumiesz co do Ciebie piszę. Trzymaj ten poziom dalej, bo nieźle Ci idzie

Uprawnienia umieszczania postów