m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Zmienił się interfejs, ACR, dodano trochę bajerów (vanishing point, narzędzia wypełniania content aware itp. może i przydatne czasem, ale bez których można się obejść).
Podstawowe rzeczy się nie zmieniły od bardzo dawna.
I, niestety, wiele z tych podstawowych funkcji w Elements wykastrowano w taki sposób, że już wolę Gimpa (używałem przez ładnych parę lat i sobie chwaliłem).
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
podkreslilem/pouzupelnialem kluczowe kwestie
a software, ktory przetwarza transakcje bankowe jakie codziennie robisz karta, zostal byc moze napisany 30 lat temu
w jakims RPG-u na maszyne AS/400, ktorej klaster procesorow i podowczas mega-szybkie I/O dzisiaj rozwala telefon
komorkowy. ale przy calej swojej archiwalnosci (caly RPG to jest niemalze prehistoria programowania) dziala prawidlowo,
wiec nikt tego nie rusza...
CS2 ma wszystko czego ja osobiscie potrzebuje od edytora graficznego. a prace w PS mam, po latach pracy na mniej
lub bardziej legalnych wersjach, w jednym palcu. po co mialbym chciec nowsza wersje, zwlaszcza odplatnie...?
niemniej, o ile dobrze widze wyjasnilo sie, ze tak zdobyta wersja nie jest legalna. wiec trzeba odinstalowac, no.