Też jestem ciekawy jak Ci pójdzie to wkładanie 5D bez gripa z zapiętym 35L :smile:
Heh, mam wielką nadzieję, że dobrze![]()
No to czekamy do jutra na twoją opinię o tym plecaku :-)
Ostatnio edytowane przez kaqkaba ; 07-01-2013 o 22:08
C500d; C15-85; C50/1,4; T70-300VC; C10-22, KIT z IS (poszedł do dobrego człowieka)
Miło, że ktoś czyta tyle wstecz i doradzi. Zbieram więc na Fastpacka, tylko kiedy?. Po drodze jest jeszcze w cichych planach C24-105. Na plecak by się znalazło, ale wolę najpierw obiektyw...![]()
:grin:EOS30, 40D, T28-75/2.8, T70-300VC, C20-35/3,5-4,5:grin:
mialem ten sam problem szukalen torby na wypad w miasto i padlo na lowepro event messenger 250 torba jest pojemna miesci c50d z 70-200 d0 tego t 17-50 palnik i kit ma przegrode na laptusa pare kieszeni na drobiazgi i co najwazniejsze nie przypomina torbt foto polecam
No więc mam już od wczoraj, a poniżej pierwsze wrażenia.
Wykonanie to klasa. Nie będę się rozpisywał, bo dla mnie TT i Lowepro to po prostu synonimy słowa "jakość". Zresztą, dożywotnia gwarancja mówi za siebie. Swoją drogą to muszę przyznać, że trafiła się niesamowita okazja, bo poza dwoma jaśniejszymi kreskami (coś jak przejechanie paznokcia) plecak jest jak nowy
Jeśli chodzi o pomieszczenie sprzętu to jest elegancko. Wezmę w końcu więcej rzeczy niż planowałem na początku! 5D3+35L bez gripa wchodzi do kieszeni dokładnie tak jak pisał Goomis. Plecak nie jest do tego zaprojektowany i faktycznie trzeba wkładać wtedy aparat trochę bokiem, ale nie sądzę żeby cokolwiek mogło się mu stać. Od wewnętrznej i zewnętrznej strony dość miękko, a dodatkowo można jeszcze dla osłony coś dorzucić. No ale zyskuje się możliwość szybkiego wyjmowania skręconego już sprzętu.
Bardzo jestem zadowolony z tego zakupu.