Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

koledzy możecie mi pomóc i podpowiedzieć jaką torbę kupić, zalezy mi głównie na wielkości, nie musi to być górna półka cenowa, wystarczy tak do 500 zł ale zeby sie zmiescilo 2x5d mark II z gripami z zapietymi na nich 100mm L, 70-200 2.8, + jeszcze z 4 stalki średnie, + z 2 lampy 580 + ekran 7 cali Lilliput, z góry dzięki za pomoc

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez bartezzx Zobacz posta
    koledzy możecie mi pomóc i podpowiedzieć jaką torbę kupić, zalezy mi głównie na wielkości, nie musi to być górna półka cenowa, wystarczy tak do 500 zł ale zeby sie zmiescilo 2x5d mark II z gripami z zapietymi na nich 100mm L, 70-200 2.8, + jeszcze z 4 stalki średnie, + z 2 lampy 580 + ekran 7 cali Lilliput, z góry dzięki za pomoc

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
    Hama defender 220? Powinieneś się pomieścić ale dla pewności jedź do sklepu foto

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Hama defender 220? Powinieneś się pomieścić ale dla pewności jedź do sklepu foto
    Niby moze pomieszcze w Hama 220ale w sklepach nie ma jej dostepnej zebym mogl przymierzyć :/ Bo zależy mi też żeby obiektyw 70-200 zmiescil sie pionowe z zalozonym tulipanem bo nie lubie dekielkow ;]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez bartezzx Zobacz posta
    Niby moze pomieszcze w Hama 220ale w sklepach nie ma jej dostepnej zebym mogl przymierzyć :/ Bo zależy mi też żeby obiektyw 70-200 zmiescil sie pionowe z zalozonym tulipanem bo nie lubie dekielkow ;]
    Z tulipanem w pionie może być ciężko. A co do dostępności to w euro rtv agd są -a przynajmniej w Krakowie kiedyś widziałem wszystkie rozmiary

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów