testy ABX na te kable glosnikowe robiles?
czy wiesz jak one graja wylacznie kiedy je widzisz?![]()
testy ABX na te kable glosnikowe robiles?
czy wiesz jak one graja wylacznie kiedy je widzisz?![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
chmmm, ładny kabelek, ładny.
ale jak tak na niego patrzę, to chyba miałem dokładnie taki w jakimś starym żelazku.
ale tak swoją drogą, to zasilanie układów hi-fi audio i video to jest naprawdę problem.
to co dostajemy z elektrowni to masakra w porównaniu z tym, co jest potrzebne przy odtwarzaniu muzyki.
tak więc tu opłaca się trochę zainwestować.
albo przynajmniej nieco ruszyć głową.
tylko że oczywiście nie o kable tu chodzi.![]()
pozdro.,
m.
W 35 L płaci się za powietrze. Jedna soczewka asferyczna tylko. :P Nie chce mi się sprawdzać 50L ale pewnie jest podobnie. BTW to mogliby te szkiełka spróbować przeprojektować z użyciem dzisiejszych materiałów i większej ilości asferyków. Tyle, że pewnie wtedy cena byłaby jeszcze 2 razy większa.
Inna sprawa, że jak już się kupi taki obiektyw, to różnicę w obrazie widać.
A to co Canon wymyśla z cenami nowych szkieł to już jest jawne pukanie klienta w pupę. Bez znieczulenia.
Ten kabel zasilający do wzmacniacza jest jeszcze zabawniejszy.kable głośnikowe są analogowe, więc mogą się na nich pojawić zniekształcenia, my się tu śmiejemy z cyfrowych (tak, ten facet z testu podłączał wzmacniacz pod USB)![]()
Na forum Audiostereo napisali, że na forum Canon-board są nawiedzeni, którzy deklarują, ze odróżnią zdjęcie zrobione samsungiem Galaxy za 1 zł z abonamentem od takiego zrobionego jakimś Canonem 5DmkIII z obiektywem 24/1.4LII za kupę kasy.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Na zdjęciu 800x533 może być to pewnie problem. Oglądając cropy to nie trzeba mieć nawet zbyt bystrego wzroku.Na forum Audiostereo napisali, że na forum Canon-board są nawiedzeni, którzy deklarują, ze odróżnią zdjęcie zrobione samsungiem Galaxy za 1 zł z abonamentem od takiego zrobionego jakimś Canonem 5DmkIII z obiektywem 24/1.4LII za kupę kasy.