Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Jakość odbitek w empiku - skandal

Mieszany widok

Bywalec Awatar McLaren
    Miasto
    Mysłowice

Domyślnie Odp: Jakość odbitek w empiku - skandal

Ja ostatnio wywołałem 100 zdjęć 10x15 w promocyjnej cenie 45zł w ich wersji Premium i w sumie jestem zadowolony co do jakości.
    Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Wywoływałem już w różnych labach odbitki 10x15 zawsze na papierze Kodak Professional Endura i zawsze papier od tył miał taki nadruk. Wywołałem zdjęcia u nich w wersji Premium, bo kiedyś u nich na stronie czytałem że to jest na papierze kodak. Po otrzymaniu zdjęć z empik foto zdziwiło mnie to że nie ma tam tego nadruku, tylko gładka powierzchnia i cyfrowy nadruk empik foto jakimś tam numerem. Zastanawia mnie to czy to jest papier kodak, czy np. empik foto w promocyjnych cenach nie robi na kodaku, a na jakimś no name?
    Spotkałem się już z tym że na dużych wydrukach może nie być z tył nadruku nazwy papieru (ze wględu na prezenatcję na wystawach - przy podświetlaniu zdjęć żeby czasami nie prześwitywało), ale na papierze 10x15? Jak jest u was?
    5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie Odp: Jakość odbitek w empiku - skandal

Cytat Zamieszczone przez McLaren Zobacz posta
    ...Jak jest u was?
    U mnie jest tak, że oglądam zdjęcia od tej właściwej strony.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Uprawnienia umieszczania postów