Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Prawdziwy zawodowiec ;-)

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie Odp: Prawdziwy zawodowiec ;-)

Czyli wychodzi, że otwarcie sali to żadne wydarzenie, żadne pieniądze z tego i żaden z Pana fotograf. Wszystko pasuje. Pytanie - co tam Wy robiliście? Nie wstyd Wam, Panu co to ogólnie wszystko żadne jeszcze nerwy psuć swą obecnością i świeceniem czerwonymi paskami? A fe, nieładnie. Znajdźcie sobie inne miejsca i dajcie mu rozwijać swoje hobby. :smile:

--- Kolejny post ---

Ale tak nawiasem to tytuł wątku powinien być bez tego uśmieszku, bo pomimo tego czym i jak Pan robi zdjęcia i jakie, to wszystko wskazuje, ze naprawdę jest prawdziwym zawodowcem. Może to i dziwne ale to fakt. Jest prawdziwym zawodowcem.
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Prawdziwy zawodowiec ;-)

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    Czyli wychodzi, że otwarcie sali to żadne wydarzenie, żadne pieniądze z tego i żaden z Pana fotograf.Pytanie - co tam Wy robiliście
    Nie każde wydarzenie należy przeliczać na pieniądze i nie wszyscy fotografują dla pieniędzy.

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    ...bo pomimo tego czym i jak Pan robi zdjęcia i jakie, to wszystko wskazuje, ze naprawdę jest prawdziwym zawodowcem
    Bynajmniej nie naśmiewam się ze sprzętu, a ze sposobu bycia i robienia zdjęć o efektach już nie wspomnę

Nie wiem kto te zdjęcia robił, ale proszę przykład: Nowy Sącz: Otwarcie roku szkolnego w nowej hali sportowej - Sądeczanin - Twój Nowy Sącz
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Uprawnienia umieszczania postów