Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Femme Fatal

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Wpadam tylko powiedzieć że padło na 50mm 1.4 jestem już szczęśliwą posiadaczką po przejściu z Kita to jest wielki mega różnica mega ! :-p teraz uczę się panowania nad nim i muszę przyznać że nie jest tak strasznie ze stałką jak myślałam dzisiaj również doszła do mnie moja lampa (460EX II ) i nawet ją wzięłam do pracy żeby sobie poćwiczyć :P ale w sumie nie mogę znaleźć żadnej instrukcji czy poradnika ... może ktoś by poratował ? (znalazłam jedynie do ściągnięcia instrukcję a to w pracy niestety odpada)
    Canon 70D + Canon 50mm 1.8

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez Femme Fatal Zobacz posta
    Wpadam tylko powiedzieć że padło na 50mm 1.4 jestem już szczęśliwą posiadaczką po przejściu z Kita to jest wielki mega różnica mega ! :-p teraz uczę się panowania nad nim i muszę przyznać że nie jest tak strasznie ze stałką jak myślałam dzisiaj również doszła do mnie moja lampa (460EX II ) i nawet ją wzięłam do pracy żeby sobie poćwiczyć :P ale w sumie nie mogę znaleźć żadnej instrukcji czy poradnika ... może ktoś by poratował ? (znalazłam jedynie do ściągnięcia instrukcję a to w pracy niestety odpada)
    Palnik w gory i odbijaj od scian i sufitow. Ja uzywam zazwyczaj na -2 lub -1 ev zeby lekko doswietlic a nie prac cale naturalne swiatlo.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów