Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Problemy z lampą 580 Ex II

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Problemy z lampą 580 Ex II

a u mnie jest taki objaw np.
    Ustawiam ettl i chcę błysnąć a lampa błyska lekkim błyskiem nie widocznym na zdjęciu następnie jest moge zrobic kilka zdjęć już bez błysku (lampe nadal mam włączoną) i po tych 3-4 fotkach dopiero błyska prawidłowo. Styki czyściłem i używam jej 5D Mark II + 24mm L Nie mam pojęcia co jej dolega. Baterie są wporzo a ona nadal nie działa tak jak powinna.

Gdy ustawie na M jest dokładnie to samo.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Problemy z lampą 580 Ex II

Cytat Zamieszczone przez lukasz57-90 Zobacz posta
    a u mnie jest taki objaw np.
    Ustawiam ettl i chcę błysnąć a lampa błyska lekkim błyskiem nie widocznym na zdjęciu następnie jest moge zrobic kilka zdjęć już bez błysku (lampe nadal mam włączoną) i po tych 3-4 fotkach dopiero błyska prawidłowo. Styki czyściłem i używam jej 5D Mark II + 24mm L Nie mam pojęcia co jej dolega. Baterie są wporzo a ona nadal nie działa tak jak powinna.

Gdy ustawie na M jest dokładnie to samo.
    Mam to samo.. oprócz objawów, które wymieniałem wcześniej. Moja lampa wariuje na wszelkie sposoby. Też często jak robię zdjęcia i zamiast błyskać normalnie to błyska bardzo słabo tak ,że nie widać tego na zdjęciach.. Styki mam czyściutkie.. wyślę ją do serwisu za 2 tyg i dowiem się co i jak..

Uprawnienia umieszczania postów