Pokaż wyniki od 1 do 10 z 472

Wątek: EOS 650D - lustrzanka z nowym AF

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: EOS 650D - lustrzanka z nowym AF

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    W sumie to też nie wiadomo jak będzie, na razie nikt z Tamronem i 650d się nie pojawił .
    Jeśli liczysz na to, że przesiadka na 650d przyczyni się do zauwazalnej poprawy jakości obrazka, to sie rozczarujesz. Nic takiego sie nie stanie, a sposób użytkowania w 60D da Ci z pewnością sporo radości. Przeszedłem praktycznie w dwa lata całą tę drogę od xxxD do xD i wiem co to znaczy, choć nie fotografuję zarobkowo.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 22-08-2012 o 19:07
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Jeśli liczysz na to, że przesiadka na 650d przyczyni się do zauwazalnej poprawy jakości obrazka, to sie rozczarujesz. Nic takiego sie nie stanie, a sposób użytkowania w 60D da Ci z pewnością sporo radości.
    Cóż ta radość to rzecz gustu. Mnie na przykład radość psuje tachanie zbyt ciężkich i dużych kloców - z tego względu stawiałbym na 650D .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Jeśli liczysz na to, że przesiadka na 650d przyczyni się do zauwazalnej poprawy jakości obrazka, to sie rozczarujesz. Nic takiego sie nie stanie, a sposób użytkowania w 60D da Ci z pewnością sporo radości. Przeszedłem praktycznie w dwa lata całą tę drogę od xxxD do xD i wiem co to znaczy, choć nie fotografuję zarobkowo.
    Co do jakości wiem o tym doskonale, zresztą w wywodzie, który spowodował tą całą dyskusję o tym pisałem.
    Co do reszty to kusicie tym 60d... ale o 650d tez dalej myślę....

Jutro przejadę się raz jeszcze pomacać jeden i drugi
    Ostatnio edytowane przez Bangi ; 22-08-2012 o 21:21

Uprawnienia umieszczania postów