Jeśli chodzi o mnie brał bym 650d żadne M, Nex czy micro 4/3 mnie nie bawią i są po prostu zwyczajnie za małe. Ale to moje osobisty rozterki czekam na 70d ewentualnie 700d![]()
Jeśli chodzi o mnie brał bym 650d żadne M, Nex czy micro 4/3 mnie nie bawią i są po prostu zwyczajnie za małe. Ale to moje osobisty rozterki czekam na 70d ewentualnie 700d![]()
Macie jakieś przykłady HDRa z tego aparatu - ponoć ma taką funkcje ale nigdzie nie widziałem przykładu - sam potrzebuje tą funkcję w pracy i jeśli działa ok to pozbędę się 600d który ma pół roku i kupię 650 ... nie wiem tylko po co brałem gwarancję na 4 lata z ochroną ;( za co nigdy kasy nie odzyskamchyba że wiadomo już coś o następcy bo może nie warto zmieniać jak zaraz będzie nowy
![]()
"Wiem, że sądzicie, iż rozumiecie to, co myślicie, że powiedziałem, ale nie jestem pewien, czy zdajecie sobie sprawę, że to, co do was dotarło, nie jest tym, co myślę."
A. Greenspan
chcesz stracić kilka setek dla takiej "popierdółki" jak HDR ???? to juz lepiej zainwestuj w statyw albo sprawdź jak obrazek HDR generują co niektóre programy z pojedynczego jpega, np darmowy EasyHDR .....
- - - Updated - - -
bez obrazy, ale jak znam życie po pojawieniu się 70d i 700d będziesz już czekał na ich następców......
heh kilka stówek to bym w ciemno dołożyłsię boję że więcej trzeba będzie dopłacić. Jak już wspomniałem do potrzeb zawodowych potrzebuję HDRy żeby z samochodów szczegóły wyciągać - nie interesuje mnie czy kolorystycznie będzie ok chodzi o szybki efekt wyciągania z cieni i niwelowania prześwietleń - bez potrzeby użycia programu - ~200 zdjęć dziennie w których HDR by pomógł. Oczywiście tak mi się tylko wydaje bo chyba się jeszcze nikt nie kapnął że tak się da przekręcić rolkę i zero zdjęcia w hdr z 650d w necie
Latanie ze statywem odpada.
"Wiem, że sądzicie, iż rozumiecie to, co myślicie, że powiedziałem, ale nie jestem pewien, czy zdajecie sobie sprawę, że to, co do was dotarło, nie jest tym, co myślę."
A. Greenspan
1DmkIV + 650D + 16-35 mkII + 24-70 mkI + 70-200 IS mkII (Zbieram na 24-70 mkII
A. Greenspan
A mógłbyś przesłać jakieś linki do fotek wykonanych normalnie i hdr. Ciekawe jestem jak to Canonowi wyszło.
Ostatnio edytowane przez duperel ; 06-08-2012 o 23:12
1DmkIV + 650D + 16-35 mkII + 24-70 mkI + 70-200 IS mkII (Zbieram na 24-70 mkII