Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: Uszkodzona matryca(?) w Canonie 7D

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie Odp: Uszkodzona matryca(?) w Canonie 7D

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    To mniej więcej analogiczna sytuacja do twojego mleka i wilgotności.
    Zapewne niezbyt oczywista dla "przeciętnego zjadacza chleba"...
    no ale tutaj jest jasno napisane słońce a nie ma wymienionych np. skupionych sztucznych źródeł światła... moze takie zaklejenie luki by coś dało
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zamiast bluzgać to nie używać. Rozumiem że jak sobie zniszczysz wzrok laserem to też będziesz się tłumaczył że "w szkole nie było" - tyle że tu żadne wyłudzanie gwarancji od producenta nie pomoże.

Krótko mówiąc zasłanianie się niewiedzą w coraz bardziej skomplikowanych czasach jedyne komu może zaszkodzić to nam samym - bo na pewno nie korporacjom.
    źle mnie zrozumiałeś bo ja laserów unikam jak ognia dlatego nie mam z nimi problemów ale nie raz człowiek musi bardziej sie skupić na ich unikaniu niż na robieniu zdjeć....

a w instrukcji 5D Mark III na str. 384 jest tylko informacja zeby nie zotawiać aparatu z podpiętym obiektywem na słońcu bo moze to spowodować pożar.. nic więcj na temat źródeł świata mogących uszkodzić aparat nie ma....
    piszą notamiast o nieużywaniu rozpuszczalnika, o przykrywaniu aparatu tkaniną czy też o noszeniu aparatu na stytywie.. wiec dlaczego nie można by tu wkleić informacji o unikaniu skupionych źródeł światła??

piszą nawet o tym aby aparat trzymać z dala od dzieci bo pasek moze spowodować uduszenia dziecka.... nie no ja się bede upierał że informacja o laserach powinna w instrukcji byc
    Ostatnio edytowane przez adino ; 25-07-2012 o 18:57

Uprawnienia umieszczania postów