Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: [bombel] Dział podróze - to podróże

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak potrzebuję jakiegoś ocha, to wiem, gdzie pokazywać. Prawie pod każdym zmazem są tam 'gratki' i inne wyrazy uznania.

Na poważnie, to chciałbym porozmawiać o samych fotografiach, co się w nich podoba, a co nie. Wiele dała mi wymiana myśli na dwóch zachodnich forach, ale tez z komentarzami zeszły na psy. Sam jestem aktywny na pewnym bardo małym, ale świetnym jakością forum - tyle, że znamy się tam jak łyse konie i w sumie poznając swoje gusta wiemy z gory, co kto myśli (nie do końca, ale trochę tak).

Poważnie myślałem, że pokazując tu obrazki porozmawiam na ich temat, ale słabo u mnie z modelkami (nie mogę sobie przypomnieć, żebym miał choć jedno zdjęcie modelki), a na ślubie nie byłem od swojego własnego ślubu przed wojną, bo nie lubię smutnych uroczystości.

No i tyle. Ale miło Dinderi, że Cię zdjęcia intrygują. To lepiej, niżby miały nie intrygować.

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Na 6, zamienilbym LD z PD, ale generalnie zdjecia robią wrażenie. Skojarzenie z 1x.com, już niemogę się doczekać kolejnych zdjęć.
    Dziękuję za uwagę. Zajrzyj do Architektury, chyba dziś pora na update tamtego wątku. Ale tu też coś wrzucę neibawem.
    Ostatnio edytowane przez bombel ; 19-06-2012 o 11:55

Uprawnienia umieszczania postów