Tak, właśnie ta :smile: Przypomniał mi się film 'Powiększenie' (pewnie oglądałeś) i przeszedł mnie dreszcz bo pod krzaczkiem leżą czyjeś zwłoki...najprawdopodobniej żywe.
Tak, właśnie ta :smile: Przypomniał mi się film 'Powiększenie' (pewnie oglądałeś) i przeszedł mnie dreszcz bo pod krzaczkiem leżą czyjeś zwłoki...najprawdopodobniej żywe.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ten film to przynajmniej dla mnie klasyka. Teraz to i samo słowo powiększenie może dla wielu być niezrozumiałe.
Postanowiłem sprawdzić czy aby wszystko gotowe na Euro bo to prawie już...
W razie jak by most nie wytrzymał naporu kibiców, przeprawa balonowa działa sprawnie...
W razie by co pomniki lepiej zabezpieczyć, choć pewna grupa zbliżona do kół dobrze poinformowanych wspomina o przekręceniu Syrenki we wschodnią stronę...
Na pierwszy rzut oka wszystko jest OK nawet plac pod przyszły bazar wyrównany.
Cała Warszawa to teraz stadion...
Ale jak się zagłębić w temat...
Wszystko jest jak było...
Ale jeszcze dwa tygodnie prawie to pewnie zdążą...
Jak nie zdążą (budowniczowie drogi) to auta terenowe z napędem na dwie osie IM (tzn. kibicom) się wynajmie :-)
EDIT:
...a konik prima sort.
Ostatnio edytowane przez jacek_73 ; 27-05-2012 o 22:53
Jestę fotografę
Ten konik mieszka w oknie siedziby firmy Damis, która była przez wiele lat dzierżawcą Stadionu Dziesięciolecia w miejscu, na którym stoi teraz Narodowy.
Można więc powiedzieć, że ten konik to taki abstrakt do następnego seta :grin: O ile, rzecz jasna, nie nazwałeś GO inaczej.
Jestę fotografę
Most
Jakiś taki krzywy. Na prawą stronę, jakby chciał być jak najdalej od stadionu, zazdrosny czy co?![]()