Ostatnio trochę się zawiesiłem i jakoś z rzadka patrzę w celownik. To znaczy codziennie robię zdjęcia ale to nie to samo co robić zdjęcia. Po prostu jakoś wyczyszczone. Turyści albo upały. Albo drugie i pierwsze.
kici, kici, kici
Ostatnio trochę się zawiesiłem i jakoś z rzadka patrzę w celownik. To znaczy codziennie robię zdjęcia ale to nie to samo co robić zdjęcia. Po prostu jakoś wyczyszczone. Turyści albo upały. Albo drugie i pierwsze.
kici, kici, kici
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 12-08-2013 o 22:34
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Uliczny portret a może portret ulicy...
,,,,To znaczy codziennie robię zdjęcia ale to nie to samo co robić zdjęcia
Uliczny portret a może portret ulicy... ,,,,,
jak powiedział Mrożek: ....jutro to dziś, tyle że jutro....![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Codziennie się nad tym zastanawiam robiąc zdjęcia, które zdjęciami nie są. Mrożek chyba miał rację. Bo zdjęcia to tylko zdjęcia. I dzień jak co dzień. Nawet pojutrze.
Oreo...
smiem stwierdzic ze to najbardziej kontrowersyjny watek tego forum, utworzony przez najwiekszego znawce i wyjadacza fotografii jaki jest tutaj.
nigdy tego watku nie zrozumiem, nigdy!![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Jeden z najlepszych wątków na tym Forum,nigdy nie mów nigdy.....
Złoto dla zuchwałych
Ty w tym Saloonie jak mniemam, to popijałeś. A może zaryzykowałeś urodę (utratę grzywki po wspomnianym popijaniu)?
A "Złoto"... fajne.
....C50E....C40D
I jak było? Dałeś radę? O alkohol nie pytam.
....C50E....C40D