Jezeli cichy tryb migawki nie ma wplywu na zużycie to dla czego jest w opcji a nie jako podstawa ?
Jezeli cichy tryb migawki nie ma wplywu na zużycie to dla czego jest w opcji a nie jako podstawa ?
2x wolniejsza seria i shutter lag większy, ale ciężko powiedzieć ile ms.
Czy jest ktoś z Lublina lub okolic posiadający 5d III i byłby chętny się spotkać na pół godziny w celu "organoleptycznej"oceny przeze mnie tej puszki ?
Jeśli ktoś będzie miał ochotę to nie omieszkam odwdzięczyć się dobrym browarkiem![]()
Zaś tam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ok... no ale skoro jest tak źle - to trza się przesiąść na nikona....
A tak na zupełnie poważnie - już to pisałem - aparat to URZĄDZENIE a fotografik to operator tego urządzenia. Ergo - jak poznasz wady i zalety urządzenia - to będziesz wykorzystywał jego potencjał. Z tego co wiem, to ani nikon, ani pentax, ani pozostała konkurencja wad pozbawione nie są.
Ostatnio edytowane przez Bernard ; 22-05-2012 o 19:51 Powód: Automerged Doublepost
pozdrawiam
Bernard Wybierała
Noncontinuous:
Jeżeli tak to dla czego jest wolniejszy > Znaczy to, że do wyciszenia zamontowano jakąś konstrukcje mechaniczna , która nie pozwala robić serii 6kl/s . Jestem ciekaw jak to jest rzeczywiście i jak to jest zbudowane Odpowiedź Canona, że nie ma wpływu mało mnie przekonuje szczerze mówiąc.
A może nie mam racji ?