Zamieszczone przez dinderi Tak się zastanawiam, ile masz jeszcze zdjeć z Nepalu? Wiem, że już za dużo i nudne pewnie już , jeszcze coś tam jest, w końcu 2 tygodnie robiłem tam zdjęcia i wcale się nie obijałem jak widać .
EVEREST speszl limited edyszn rządzi Wszędzie geszefciarze :-) szkoda, ze nie piję piwa... A krowa (189) wygląda jak odlana z brązu... fajne
Ostatnio edytowane przez ARN ; 17-05-2012 o 20:35
Zamieszczone przez ARN EVEREST speszl limited edyszn rządzi Wszędzie geszefciarze :-) szkoda, ze nie piję piwa... A krowa (189) wygląda jak odlana z brązu... fajne W Nepalu piwo Everest for ever ... polecam bo rzeczywiście rządzi, krowa jak mnie zobaczyła z aparatem to stanęła jak wryta, na 1 sekundę ;-).
Zamieszczone przez koraf ....krowa jak mnie zobaczyła z aparatem to stanęła jak wryta, na 1 sekundę ;-). To potrzebowałeś szkła z IS, a nie 24L :wink:
ARN pewnie tak . 192. Motocyklista źródło
193. Portret "maszynisty". źródło 194. Człowiek bez laski. źródło
Coś mnie dzisiaj naszło i postanowiłem wstawić parę nocnych zdjęć z Pokhary. 196. w oczekiwaniu na gości ... źródło 197. imprezka na balkonie źródło 198.Hotel View Point źródło
Zamieszczone przez koraf w końcu 2 tygodnie robiłem tam zdjęcia i wcale się nie obijałem jak widać . Znam ten "bol" (albo "przyjemnosc") - ale ile potem zajecia przez kilka dobrych tygodni....
Zamieszczone przez Max13 Znam ten "bol" (albo "przyjemnosc") - ale ile potem zajecia przez kilka dobrych tygodni.... Dodam do tego co napisał Max13, że po 6 m-ch od powrotu z Nepalu, mam jeszcze parę surowych zdjęć .
Zasady na forum