Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkosiada Zobacz posta
    nie w tym rzecz, chodzi że szkoda, że płacąc taką kase ów pomiar sobie nie radzi, a jest to przydatna funkcja
    a mnie jest dobrze gdzie już jestem
    Ale czemu nie zostawić tego zmartwienia nam Canonierom. Wiemy że posługujemy się wyjątkowo kulawymi puszkami, mydlanymi szkłami ale widocznie nam z tym dobrze.
    Ja nie mogę zrozumieć po co użytkownik innego sytemu rejestruje się tutaj i narzeka jakie to sprzęt Canona ma dla niego wady ? No przecież to jest jakaś paranoja.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 02-05-2012 o 06:20
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale czemu nie zostawić tego zmartwienia nam Canonierom. Wiemy że posługujemy się wyjątkowo kulawymi puszkami, mydlanymi szkłami ale widocznie nam z tym dobrze.
    Ja nie mogę zrozumieć po co użytkownik innego sytemu rejestruje się tutaj i narzeka jakie to sprzęt Canona ma dla niego wady ? No przecież to jest jakaś paranoja.
    Podpisuje sie pod tym, dodam tez ze wczesniej bedac uzytkownikiem Nikona nawet mi przez mysl nie przyszlo by sie logowac na forum Canona :-)

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
    bedac uzytkownikiem Nikona nawet mi przez mysl nie przyszlo by sie logowac na forum Canona :-)
    Już dawno nic bardziej głupiego nie czytałem. Przecież forum to nie tylko bicie piany o systemie Canon Nikon to także inne wątki dotyczące fotografii.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Już dawno nic bardziej głupiego nie czytałem. Przecież forum to nie tylko bicie piany o systemie Canon Nikon to także inne wątki dotyczące fotografii.
    A ja się zgadzam z kolegą Raideur... Zdarza mi się zaglądać na forum Nikon, ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby się tam zarejestrować, gdyż nie mam zamiaru nic wnosić do tamtejszych dyskusji.
    Pozdrawiam

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów