Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1042

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. II

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    To jest pytanie do złej osoby
    Sprawuje się dobrze póki się go nie zepsuje, w czym akurat Micles ma u mnie mistrza (W przeciągu półtorej roku zajechać 3 Samyangi - 2 swoje i 1 mój to trzeba umieć )
    Ale zajechał, bo umie zajeżdżać, czy zajechał, bo samyangi się łatwo zajeżdża?

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaD77 Zobacz posta
    Ale zajechał, bo umie zajeżdżać, czy zajechał, bo samyangi się łatwo zajeżdża?
    Samyang ma lekko wystającą tylną soczewkę (Przednią w sumie też) co przy traktowaniu sprzętu przez Miclesa się po prostu nie sprawdza Mi się udało moje soczewki utrzymać w stanie nienaruszonym przez 1,5 roku. Pożyczyłem Miclesowi i już się coś pojawiło z tyłu. Jeszcze bym przeżył ale się okazało, że zepsuł coś tak, że z jednego brzegu muszę nastawić ostrość na 1m żeby było ostro a z drugiego na 0,5m (na 2.8 na ścianę która znajduje się ok. 1m od aparatu ). Nie wiem gdzie i jak nim przygrzmocił bo sam nie wie No ale zobowiązał się albo naprawić albo kupić nowego na swój koszt - więc liczę, że będzie słowny
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    albo kupić nowego na swój koszt - więc liczę, że będzie słowny
    Pytanie, czy doniesie w całości, ze sklepu...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów