Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Recenzja PIXEL KING

Mieszany widok

Domyślnie

Od kilku dni mam podstawowy zestaw (nadajnik + odbiornik) i po wstępnych testach jestem bardzo zadowolony, chociaż wymagania miałem dość skromne. Z jedną lampą nie zauważyłem żadnych problemów w 5DII. Za dwa tygodnie sprawdzę Kinga w boju, bo akurat mam zlecenie, więc wówczas okaże się, czy warto było w niego zainwestować.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Od kilku dni mam podstawowy zestaw (nadajnik + odbiornik) i po wstępnych testach jestem bardzo zadowolony, chociaż wymagania miałem dość skromne. Z jedną lampą nie zauważyłem żadnych problemów w 5DII. Za dwa tygodnie sprawdzę Kinga w boju, bo akurat mam zlecenie, więc wówczas okaże się, czy warto było w niego zainwestować.
    Obyś był cały czas zadowolony.
    Ja temat wyzwalaczy zacząłem od skyportów elinchroma(z ktorych bylem bardzo zadowolony) póżniej były pixele Knighty (niestety zawiodłem się na nich) a teraz widzę, że kingi przy moich potrzebach nie są alternatywą i chyba będe musiał zainwestować w pocketwizardy.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

a czy ktoś próbował z Ds II? będą podobne problemy co z Ds I ?

Uprawnienia umieszczania postów