Cytat Zamieszczone przez Marv84 Zobacz posta
Czytając opinie na temat 5d2 i korzystając z niego (używałem przez 2lata) miałem do niego tylko jedno zastrzeżenie i było to do AF w III jest on poprawiony i ten AF jest warty tej różnicy ceny. Reszta nowości to tylko dodatek
Nie wydaje mi się aby reszta rzeczy była tylko dodatkami. Dla wielu uszczelnienia są ważne i nawet dual slot.Każdy potrzebuję i widzi w aparacie rzeczy na których mu zależy.

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
Nowi nabywcy 5DIII próbują sie pocieszać?
Za rok ceny będą duuuużo poniżej 10k!
O ile Canon zamierza trzymać puszkę 5d II nie wydaje mi się aby cena nagle spadała. Kupi go każdy kto ma ochotę i go stać. Jedni dla hobby, drudzy do pracy i nie ma to znaczenia czy jutro będzie kosztował 1000zl mniej. Jest mnóswto ludzi których kompletnie nie interesuje co będzie za rok i być może będzie cena poniżej 10 tys ale co z tego. W ciągu roku tak jak np napisał Czacha zarobi swoje i te 11-13 za które zapłacił teraz będzie mało istotne.

A tak BTW
Mam czasami może mylne wrażenie ale my Polacy chyba często po prostu potrzebujemy sprowadzić kogoś do parteru bo sami na nim jesteśmy.Wątek jest o 5d mark III a zaczyna się znowu : że nie warto, że po co, że za drogo .Nie wiem po co komu i dla kogo takie polemiki.