Poradzono mi kiedyś, żeby drukować na etykietach samoprzylepnych. Co też wykonałem - sprawdza się bardzo dobrze.
Innym pomysłem jest pieczątka i tutaj nie sprawdzało się to.
Poradzono mi kiedyś, żeby drukować na etykietach samoprzylepnych. Co też wykonałem - sprawdza się bardzo dobrze.
Innym pomysłem jest pieczątka i tutaj nie sprawdzało się to.
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
sprawdzałem wielokrotnie - to też nie sprawdza się za dobrze.
drukarka laserowa to wysoka temperatura - nie wszystkie zdjęcia/papiery dobrze to znoszą, niektóre mają po wydruku problem z połyskiem, niektóre mogą się pomarszczyć, a wszystkie zaczynają się wyginać "w drugą stronę". czasami pomaga regulowanie temperatury wydruku/utrwalania (tak tak, niektóre drukarki pozwalają tym sterować), ale jak za mało utrwalimy to toner z wydruku może się potem wykruszać i odpadać.
IMHO jedynie wyjście na współczesnych papierach "mało-papierowych" (i z drukarki i z labu) to naklejki/etykietki. np. metalizowane i drukowane na drukarce laserowej - to sprawdza się najlepiej i najładniej.
trzeba tylko uważać, żeby nie kupić jakichś najtańszych naklejek, bo potem klej spod nich wyłazi i brudzi zdjęcia.
pozdro.,
m.