ja tam mam żal do czachy za tak fajny opisbo znowu szargają mnąwątpliwości brać czy nie brać. poki co nie wiem czy mega AF jest warty dopłaty 7K. w mkII sobie przez te 3 lata jakoś radziłem
ja tam mam żal do czachy za tak fajny opisbo znowu szargają mnąwątpliwości brać czy nie brać. poki co nie wiem czy mega AF jest warty dopłaty 7K. w mkII sobie przez te 3 lata jakoś radziłem
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
z tym że o ile przesiadka z mkI na mkIII jest jakby oczywista i wielewnosząca o tyle z mkII na mkIII już tak oczywista nie jest. przyjdzie poczekać aż minie pierwsza fala wyprzedaży mkII a w miedzyczasie i mkIII może bedzie bliżej 11k niż 13
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 31-03-2012 o 18:03 Powód: Automerged Doublepost
O obiektywach wiem prawie wszystko