Czy numer do Pana Towersa jest ogólnodostępny? Na stronie jego sklepu są podane dwa numery telefonu a ja wolałbym kontaktować się bezpośredni z nim. Będę wdzięczny za pomoc![]()
Czy numer do Pana Towersa jest ogólnodostępny? Na stronie jego sklepu są podane dwa numery telefonu a ja wolałbym kontaktować się bezpośredni z nim. Będę wdzięczny za pomoc![]()
Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II
Jeden z nich w 95% odbiera Łukasz. Ten zaczynający się na 795.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Memory fajw!
to jeden z najwazniejszych numerow w Polsce![]()
Też bardzo polecam sklep Towersa.
Przeczytałem ten wątek, wysłałem maila z prośbą o cenę obiektywu, ucieszyłem się z konkurencyjnej ceny, zrobiłem przelew, nastepnego dnia miałem obiektyw.
To mój pierwszy raz w tym sklepie ale na pewno nie ostatni.
Dołączę do grupy zadowolonych klientów. Męczyłem sprzedawcę mejlami i telefonami(w DŁUGI, WOLNY WEEKEND!), złożyłem zamówienie w ostatniej chwili - a towar i tak doszedł na czas i w stanie perfekt. Chyba już w najbliższym czasie będziemy tworzyć nowe zamówienie
![]()
Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.
Dziś dotarł do mnie kurier z przesyłką od Towersa /czytaj: Foto-ivy/...
To już kolejne moje zakupy w tym sklepie i jak zawsze jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry telefoniczny kontakt i pełen handlowy profesjonalizm: dobra cena, sprawdzony pełnowartościowy towar i szybka wysyłka. Opakowanie pancerne! I czego tu chcieć więcej! Pozdrawiam!
Oczywiście powinienem zaznaczyć, że były to dni w których normalnie się pracowało - lecz biorąc pod uwagę ilość ludzi którzy wyjechali /zrobili sobie wolne - to i tak pełen szacunek.
Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.
Również polecam FOTO-IVY. Tym razem grip BG-E11 + bateria.