To był mój pierwszy zakup u Towersa ale na pewno nie ostatni. Body sprawuje się świetnie, obsługa błyskawiczna i cierpliwa. Po ch... ktoś wymyślał allegro. :-) Towers rządzi!
To był mój pierwszy zakup u Towersa ale na pewno nie ostatni. Body sprawuje się świetnie, obsługa błyskawiczna i cierpliwa. Po ch... ktoś wymyślał allegro. :-) Towers rządzi!
hrabia Vader
zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami
70-200/4 IS juz przypiety do body i czeka na jutrzejszy plener.. co tu wiele mowic - milo, szybko i rzetelnie i z fajnym gratisem - przyda sie na pewno :-)
dzieki towersivy, sam juz dobrze wiesz, ze to nie ostatnia transakcja z Toba![]()
Odebrałem dzisiaj od kuriera obiektyw 17-55, wszystko tak jak było ustalone telefonicznie, sztuka miała być ostra, bez problemów FB/FF i innych tego typu, jednym słowem sprawdzony sprzęt i taki oczywiście był
Wszystko załatwione super szybko bez najmniejszych problemów, kontakt telefoniczny bez problemów.
Polecam zakupy u Towersa, lepszych cen nikt nie ma :smile:
Ja na pewno skorzystam jeszcze nie raz :smile:
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Witam od podjęcia decyzji o zakupie w ciągu 1 i 1/2 dnia nowa zabawka zawitała do mnie, polecam gorąco i pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Gorąco polecam Towersa. Miły kontakt, szybka dostawa i sprzęt pierwsza klasa, czyli to co tygryski lubią najbardziej, nie mówiąc o nieoczekiwanym i bardzo miłym gratisie.
Polecam. Pierwsze zakupy u kolegi Towers i bez żadnego rozczarowania. Speedlite już błyska u mnie, po kilku dniach od zamówienia. Szybko, przyjemnie i nieprzyzwoicie tanio :-).
Po raz trzeci dokonałem zakupu u Towersa tym razem 24-70L obiektyw pracuje bez zarzutu. kontakt telefoniczny bardzo dobry, żadnego ryzyka, ekspresowa wysylka i jak zawsze 100% satysfakcji. Kolejne zakupy tylko u Towersa.
To był mój pierwszy zakup u Towers'a, ale na pewno nie ostatni - dołączam do grona zadowolonych klientów, którzy na pewno będzie go polecał! Kupiłem 40D body i wszystko poszło jak z płatka.
Kolejny zakup u Towersa - Canon 10EG. Super cena (1/2 sklepowej), jak zwykle świetny kontakt, paczka zapakowana porządnie i tylko 3 dni od zamówienia jest u mnie. Polecam![]()
4 szkło zakupione u Towersa. Cena najniższa jaką znalazłem. Wszystko idealnie POLECAM!!!
PS.
Ale to szkło 70-200 2,8L jest idealne![]()