Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1339

Wątek: Jaki statyw AD 2012-2019

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Ja zastanawiam się nad statywem i głowicą Fotopro Mga 684 - 550 pln kosztuje. Ma bardzo fajne parametry i 6 lat gwarancji. Miał ktoś z nim doczynienia? Myślałem nad Manfrotto 190xprob + 496 rc2 ale ten Fotopro wygląda na porządny sprzęt. Parametry zachęcają. Ciekawe jak z jakością.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Ja zastanawiam się nad statywem i głowicą Fotopro Mga 684 - 550 pln kosztuje. Ma bardzo fajne parametry i 6 lat gwarancji. Miał ktoś z nim doczynienia? Myślałem nad Manfrotto 190xprob + 496 rc2 ale ten Fotopro wygląda na porządny sprzęt. Parametry zachęcają. Ciekawe jak z jakością.
    Moja rada to wziasc uzywany Manfrotto(cos w rodzaju 190 badz 055)To jest sprzet ktory mozna uzywac 10 lat i bedzie w takim samym stanie a w wypadku gdyby sie nam znudzil to mozna go odsprzedac a spadek wartosci jest niewielki.Jak widze ten Sirui to specyfikacja wyglada naprawde niezle ale ile to wytrzyma tego nie jestem pewien

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubert12125 Zobacz posta
    Moja rada to wziasc uzywany Manfrotto(cos w rodzaju 190 badz 055)To jest sprzet ktory mozna uzywac 10 lat i bedzie w takim samym stanie
    jesli uzywanie oznacza lezenie na polce...

ja wiem, ze dla niektorych Manfrotto to jest synonim nie wiadomo czego, ale pod wzgledem jakosci wykonania lub zaawansowania technologicznego to akurat jest mocno przecietne. Chinczycy za podobne pieniadze sprzedaja znacznie lepszy sprzet.

Cytat Zamieszczone przez hubert12125 Zobacz posta
    a w wypadku gdyby sie nam znudzil to mozna go odsprzedac a spadek wartosci jest niewielki.Jak widze ten Sirui to specyfikacja wyglada naprawde niezle ale ile to wytrzyma tego nie jestem pewien
    nie bede mowil za Sirui, bo nogi mam raptem miesiac. ale np. kulke Benro mam prawie 2 lata i mechanicznie pracuje znacznie lepiej niz polroczne Manfrotto. o wygladzie zewnetrznym czy ogolnej kulturze pracy nie wspomne, bo to jest przepasc...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 19-03-2012 o 11:55
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Mam dokładnie takie same wrażenia jak akustyk z użytkowania głowic kulowych manfrotto vs kulowe triopo, monfrotto może się uczyć jak robić tanie i dobre tzn. stabilne głowice, gdyż z tym miałem największy problem w 488RC2.

Uprawnienia umieszczania postów