Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    To samo przedni panel niby kopia 5D2 - jakos takze widze totalne zmiany, bo odruchowo tym samym palcem klikac na podglad GO juz nie bedzie mozna w 5D3.
    Ja zawsze miałem problem z przyciskiem podglądu głębi ostrości w Mark II - co jakiś czas zdarzało mi się go wcisnąć przypadkiem, jak prawidłowo podpierałem lewą ręką korpus z obiektywem. Skutek bez założonej lampy był na szczęście niezauważalny (choć przez moment było to zawieszenie z myślą co jest grane), gorzej jak coś robiłem z fleszem na aparacie :-) Cieszę się, że to zmienili.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Ja zawsze miałem problem z przyciskiem podglądu głębi ostrości w Mark II - co jakiś czas zdarzało mi się go wcisnąć przypadkiem, jak prawidłowo podpierałem lewą ręką korpus z obiektywem. Skutek bez założonej lampy był na szczęście niezauważalny (choć przez moment było to zawieszenie z myślą co jest grane), gorzej jak coś robiłem z fleszem na aparacie :-) Cieszę się, że to zmienili.
    Zmartwię Cię.Gdy zamieniałem 5d na 1Ds III tez tak myślałem.GO przycisk z prawej ,ok.Nic z tego jak nie gorzej.
    W 5d III co prawda jest inny przycisk ,ale czarno to widzę nadal.

Ostatnio 50/1,2 mi sie przykleiła.Ale nie umiałbym jej porównywac do 85/1,2.
    To jednak inne szkła.Pięćdziesiątka może robić za uniwersalne i jedyne.

Uprawnienia umieszczania postów