gdzie tam widzisz zdjęcia 5d2?
gdzie tam widzisz zdjęcia 5d2?
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Masz dziś urodziny? No to wszystkiego najlepszego!
Rozumiem, że masz moje zdjęcie z podpisem: "tego klienta nie obsługuję" i nawet nie mam co interesować się Twoją ofertą?
Wzruszenie, po prostu nie pozwala mu chwycić Cię za gardło...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Dziękuję bardzo
Resztę może sobie darujmy, szkoda mi życia na takie dyrdymały...
Na tym forum do kręgu podejrzanych można dołączyć robiąc przecinek w aukcji nie w tym miejscu, w którym być powinienNie wiem cóż w niej niby śliskiego..? Co do reszty - żaden pewnik, po prostu prognozuję, że w podanym terminie dostarczę nabywcy aparat w określonej cenie.
Pozdrawiam
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
http://allegro.pl/canon-40d-obiektyw...206930077.html
Bardzo ciekawe ogłoszenie tylko kto oddaje do serwisu aparat który ma 130 zdjęć?
Druga sprawa na pewno pochodzi z drugiej ręki a może i więcej bo brak ładowarki oryginał
Po trzecie jak na 130 zdjęć to uchwyty mocowania paska są obdarte z farby. Wiem że się wycierają te uchwyty ale przy takim stanie licznika to raczej powinny być czarne.
No i najważniejsze numer seryjny aparatu powinien być o wiele dłuższy niż podany w Eos-Info więc coś tu nie gra
Był w serwisie żeby go wyczyścili z kurzu, ale na matrycy jest jakiś paproch.
Brakuje zdjęć od spodu. Zdjęcia nie wyświetlają się u mnie wyraźnie żeby powiedzieć na 100% że farba jest zdarta. Konto nie wygląda na podejrzane. Może to zbyt pochopne wnioski? Niemniej jednak nowa bateria i ładowarka kupione daje do myślenia.Może wymienił migawkę i nie wspomniał o tym.
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.