Strona 16 z 222 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Domyślnie

gdzie tam widzisz zdjęcia 5d2?
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Bo już się zmieniły.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szadam Zobacz posta
    Joz nawet zdjęcia Zmienił
    Szybki jest prawda?

MC, rozumiem, że ten jakże wyjątkowy gest to z okazji urodzin? Och dziękuję, jestem wzruszony

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Masz dziś urodziny? No to wszystkiego najlepszego!

Rozumiem, że masz moje zdjęcie z podpisem: "tego klienta nie obsługuję" i nawet nie mam co interesować się Twoją ofertą?

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Wzruszenie, po prostu nie pozwala mu chwycić Cię za gardło...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Szybki jest prawda?

MC, rozumiem, że ten jakże wyjątkowy gest to z okazji urodzin? Och dziękuję, jestem wzruszony
    Nowart skąd taka cena? To jakiś pewnik? Dajesz gwarancje takiej ceny? Czy liczysz, że aukcja podbije ją do góry? Jak by nie było aukcja wygląda trochę "ślisko"
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Masz dziś urodziny? No to wszystkiego najlepszego!
    Dziękuję bardzo
    Resztę może sobie darujmy, szkoda mi życia na takie dyrdymały...

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Nowart skąd taka cena? To jakiś pewnik? Dajesz gwarancje takiej ceny? Czy liczysz, że aukcja podbije ją do góry? Jak by nie było aukcja wygląda trochę "ślisko"
    Na tym forum do kręgu podejrzanych można dołączyć robiąc przecinek w aukcji nie w tym miejscu, w którym być powinien Nie wiem cóż w niej niby śliskiego..? Co do reszty - żaden pewnik, po prostu prognozuję, że w podanym terminie dostarczę nabywcy aparat w określonej cenie.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Na tym forum do kręgu podejrzanych można dołączyć robiąc przecinek w aukcji nie w tym miejscu, w którym być powinien Nie wiem cóż w niej niby śliskiego..? Co do reszty - żaden pewnik, po prostu prognozuję, że w podanym terminie dostarczę nabywcy aparat w określonej cenie.
    Pozdrawiam
    No wiesz wystawianie przedmiotu którego jeszcze nie ma na rynku... Ale jak rozumiem masz już zaklepany w Canon PL Tak myślałem z tą aukcją i dziękuję za potwierdzenie. Mi nic więcej nie trzeba w tym temacie
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Domyślnie

http://allegro.pl/canon-40d-obiektyw...206930077.html

Bardzo ciekawe ogłoszenie tylko kto oddaje do serwisu aparat który ma 130 zdjęć?
    Druga sprawa na pewno pochodzi z drugiej ręki a może i więcej bo brak ładowarki oryginał
    Po trzecie jak na 130 zdjęć to uchwyty mocowania paska są obdarte z farby. Wiem że się wycierają te uchwyty ale przy takim stanie licznika to raczej powinny być czarne.
    No i najważniejsze numer seryjny aparatu powinien być o wiele dłuższy niż podany w Eos-Info więc coś tu nie gra

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    http://allegro.pl/canon-40d-obiektyw...206930077.html

Bardzo ciekawe ogłoszenie tylko kto oddaje do serwisu aparat który ma 130 zdjęć?
    Druga sprawa na pewno pochodzi z drugiej ręki a może i więcej bo brak ładowarki oryginał
    Po trzecie jak na 130 zdjęć to uchwyty mocowania paska są obdarte z farby. Wiem że się wycierają te uchwyty ale przy takim stanie licznika to raczej powinny być czarne.
    No i najważniejsze numer seryjny aparatu powinien być o wiele dłuższy niż podany w Eos-Info więc coś tu nie gra
    Był w serwisie żeby go wyczyścili z kurzu, ale na matrycy jest jakiś paproch.
    Brakuje zdjęć od spodu. Zdjęcia nie wyświetlają się u mnie wyraźnie żeby powiedzieć na 100% że farba jest zdarta. Konto nie wygląda na podejrzane. Może to zbyt pochopne wnioski? Niemniej jednak nowa bateria i ładowarka kupione daje do myślenia. Może wymienił migawkę i nie wspomniał o tym.
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Strona 16 z 222 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów