I jak, wymieniles migawke czy nadal ciagnie?
Ze na slowo trzeba wierzyc to wiem, bo przegladajac aukcje nowszego 5mdII roznie bywa z przebiegiem deklarowym (za czesto pada slowo 'wydaje mi sie' ;-), wiec albo sklep albo troche emocji ;-)
I jak, wymieniles migawke czy nadal ciagnie?
Ze na slowo trzeba wierzyc to wiem, bo przegladajac aukcje nowszego 5mdII roznie bywa z przebiegiem deklarowym (za czesto pada slowo 'wydaje mi sie' ;-), wiec albo sklep albo troche emocji ;-)
Po co wymieniać, może mi jeszcze drugie tyle przecież zrobić, ja nie zarabiam tylko hobbystycznie foce to mam to gdzieś.
Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
http://rafalfoto.y0.pl
http://allegro.pl/canon-lens-ef-135m...071521357.html
Obiektyw, który został wyprodukowany 16 lat temu i użyty kilka razy w stanie fabrycznie nowym to rzeczywiście prawdziwa gratka za 3499 zł.
Dla mnie jest podejrzane to, że przez 16 lat obiektyw był używany 3 razy. Może dla ciebie nie. Tak samo jak jest dla mnie podejrzane 10 letnie auto z przebiegiem 10 tyś chociaż nie twierdzę, że to niemożliwe.
Ostatnio edytowane przez horak ; 21-01-2012 o 16:14
sebfoto,
Jak widać magia FF działaZawsze się znajdzie jakiś chętny.
imho przyczepiłeś się detalu. Zapytaj sprzedawcy co z nim robił, kiedy go kupił i czy ma dokument zakupu. Nie wyciągałbym pochopnych wniosków przed poznaniem detali i podpięciem szkła pod body. Póki co dla mnie nie ma nic podejrzanego ani w profilu sprzedawcy, ani w opisie aukcji. Odnośnie ceny - najwyraźniej nie ma ciśnienia na puszczenie tego szkła za grosze. Szkła zawsze stały w cenie i można je traktować jako swego rodzaju inwestycję - przede wszystkim w siebie. Czas zweryfikuje zakup
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sam kupiłem puszkę i kilka słoików na allegro. Wolałem jednak osobiście dokonać inspekcji sprzętu przy świadkach, w miejscu publicznym, z obstawą ;-)
Ostatnio edytowane przez sebfoto ; 21-01-2012 o 16:26 Powód: Automerged Doublepost
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.