106. świetne![]()
106. świetne![]()
Krzychoo wielkie gratki, wszystkie zdjęcia masakrują a szczególnie: 104, 107, 112, 114. Wszystko z 500-ki ?
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Krzysiek jak zawsze rozwalasz na łopatki, cudowne prace
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
104 jest skończenie cudowne!
P.S. Czy ty jeździsz może Hondą?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Co jakiś czas tu zaglądam, ale dzisiaj poszłam po całej Twojej galerii. Co jest w niej najgorsze? To że nie ma stadiów rozwoju jest tylko samo ostatnie sadium - doskonałości - od pierwszej fotografii po ostatnią. Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę.
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Ja dopatruję się jednak etapów w rozwoju, i to cieszy bo jakoś do tych wzorców trzeba dobrnąć
PS. To nie ja -nie jeżdżę hondą![]()
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Cieszę się, że tak pięknie się rozwijasz.
Trudno napisać o samych zdjęciach, bo jakiekolwiek "achy" i słowa uznania, zachwytu brzmią banalnie przy tak doskonałych zdjęciach. Mam nadzieję, że jak już zostaniesz jednym z tych największych, sławnych, to jeszcze coś tu nam pokażesz ;-)
Najserdeczniejsze gratulacje! Oby tak dalej Master!
PS. Zdjęcia oglądałem z zapartym tchem. Jak już doszedłem do 107, 108 odjęło mi mowę...
Ostatnio edytowane przez niemar ; 12-03-2012 o 20:53
C6DII, C7DII, 400mm f5.6, 17-40 f4.0L, Golphoto YH324C, Yongnuo600EX_RT