Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1273

Wątek: Canon 5d mark III - oficjalnie... i nieoficjalnie ;)

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    i jest w ogole do smieci. tzn. nie dla mnie, bo dla mnie juz mkI byl super wypas, a mkII to w ogole jest pod wzgledem obrazka odlot.

z tym ze ja tym tylko zdjecia robie nie pomiary
    Czy Akustyku kupiłeś w końcu mk II ? Zawsze wydawało mi się, że nie miałeś zamiaru, podobnie jak MMM (też się w końcu chyba złamał).

Żeby nie było tak całkiem off, powtórzę się, Canon zaskoczył mnie mk III. Mk IV będzie wiązał krawaty, bo już nic innego w nim Canon nie doda.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Czy Akustyku kupiłeś w końcu mk II ? Zawsze wydawało mi się, że nie miałeś zamiaru, podobnie jak MMM (też się w końcu chyba złamał).
    a owszem, nie dalej jak wczoraj. zamiar mialem o tyle, ze mkI mial odsluzyc 3 lata.

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Żeby nie było tak całkiem off, powtórzę się, Canon zaskoczył mnie mk III. Mk IV będzie wiązał krawaty, bo już nic innego w nim Canon nie doda.
    IMHO, jest prawdopodobne, ze mkIV bedzie mial wiecej Mpix a poza tym niewiele zmienione ficzery mkIII.

moge sie mylic oczywiscie. ale po prostu progresja linii 5D zaczyna przypominac xxD, gdzie co parzysta generacje byl skok megapikseli, a co nieparzysta ficzerow. chociaz tutaj cykl jest dluzszy i to tak latwo sie nie da zalatwic...

Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    No tak, wystarczy znać się na technikaliach, wtedy okazuje się że człowiek zdjęć nie robi tylko pomiary.
    nie. wystarczy troche umiarkowania w pogladach i nie podzeganie do klotni przez puszczanie kategorycznych tekstow...
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów