Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: przesiadka z Oly na C 7d

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Jak dla mnie wydawanie duzych pieniedzy na 7D to nieporozumienie.Albo tania APSC albo 5D(1 wersja jest do kupienia za jakies 2.5-3 tys)a reszte wydac na obiektywy

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubert12125 Zobacz posta
    Jak dla mnie wydawanie duzych pieniedzy na 7D to nieporozumienie.Albo tania APSC albo 5D(1 wersja jest do kupienia za jakies 2.5-3 tys)a reszte wydac na obiektywy
    A ja tam wolalem wybrac 7D ze wzgledu na AF, aparat ten z dobrymi obiektywami daje sporo radosci.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanS Zobacz posta
    A ja tam wolalem wybrac 7D ze wzgledu na AF, aparat ten z dobrymi obiektywami daje sporo radosci.
    To zalezy czemu ten aparat ma sluzyc,nie neguje go ale majac takie pieniadze do wydania przeznaczylbym je na cos innego
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Z dobrymi obiektywami kazdy aparat da ci duzo radosci
    Ostatnio edytowane przez hubert12125 ; 07-03-2012 o 16:04 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Kielce

Domyślnie

... Z dobrymi obiektywami kazdy aparat da ci duzo radosci
    ... ale 7D ma juz swoje lata i uzywki wciaz wysoko stoja i dla mnie to powoduje ze (uwaga wg mnie)nie jest wart kupna
    ad.1.Oczywiscie, ale nie kazdy potrafi je tak samo wykorzystac. Natomias uwaga moja byla po to, aby podkreslic fakt, ze matryca w 7D ze wzgledu na swoja gestosc, dla obiektywow jest bardziej wymagajaca.
    ad.2. a moze dlatego wysoko stoja ze warte sa kupna?

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanS Zobacz posta
    ad.1.Oczywiscie, ale nie kazdy potrafi je tak samo wykorzystac. Natomias uwaga moja byla po to, aby podkreslic fakt, ze matryca w 7D ze wzgledu na swoja gestosc, dla obiektywow jest bardziej wymagajaca.
    ad.2. a moze dlatego wysoko stoja ze warte sa kupna?
    Nikon D700 i Canon 5d II wciaz stoja potwornie wysoko czy to znaczy ze na dzien dzisiejszy sa warte kupna?

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nikon D700 i Canon 5d II wciaz stoja potwornie wysoko czy to znaczy ze na dzien dzisiejszy sa warte kupna?
    Tak, sa warte.

Domyślnie

Każdy ma swoje potrzeby i nieporozumienie wynika z braku chęci zrozumienia potrzeb innych. Mam 5Dmk2 i do tej pory mi wystarczał znakomicie, niestety teraz mój syn zrobił się bardzo ruchliwy i AF nie wyrabia. Dlatego też 7D chętnie bym przygarnął - tylko po co amatorowi dwie puszki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Z dobrymi obiektywami kazdy aparat da ci duzo radosci
    Nie jeśli ten aparat stawia jakieś istotne przeszkody do tej radości, np mało fps albo słaby AF.
    Ostatnio edytowane przez Roy P ; 07-03-2012 o 16:15 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Każdy ma swoje potrzeby i nieporozumienie wynika z braku chęci zrozumienia potrzeb innych. Mam 5Dmk2 i do tej pory mi wystarczał znakomicie, niestety teraz mój syn zrobił się bardzo ruchliwy i AF nie wyrabia. Dlatego też 7D chętnie bym przygarnął - tylko po co amatorowi dwie puszki

Nie jeśli ten aparat stawia jakieś istotne przeszkody do tej radości, np mało fps albo słaby AF.
    No właśnie - popieram całkowicie.
    Niestety, nie wszyscy to rozumieją próbując "promować" "magię" FF

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Uprawnienia umieszczania postów