Strona 22 z 26 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Co do upadku, z dwóch stron pokryty jest szkłem. Gdy znajomy chciał wymienić popękany tylny panel dostał jedynie mozliwość wymiany telefonu na nowy. Za doplatą 1099pln jeśli dobrze pamiętam.
    600 zł szkło przód + tył z wymianą

Cytat Zamieszczone przez jerrywielo Zobacz posta
    do tego ta siri, spróbuj włączyć/wyłączyć bluetooth'a przy jej pomocy albo zamówić jakieś szkockie danie - http://www.youtube.com/watch?v=SGxKhUuZ0Rc&sns=fb
    biedni kaszubi będą, albo górale w mówiący po POLSKU, gdzie człowiek ich nie rozumie, a co dopiero asystent głosowy

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    i żeby być w temacie wątku o ajfonach:
    w ciągu tego tygodnia miałem już jedno starcie z kolegą od apla 4S (chyba). no ale tu akurat poszła krótka piłka przy siatce: wymiana wizytówki
    wyślę przez BT?
    nie da się.
    wyślę przez SMS?
    nie da się.
    i koleś klepał kontakt.

przy okazji: Cichy, jak idzie ładowanie SGS'a? ;-)
    kolega niech sobie kupi 3310 lepiej

wizytówki działają z ios na androidy, army i inne wynalazki, w drugą stronę również

Najbardziej mnie irytuje gdy ludzie powielają niesprawdzone informacje, cokolwiek to by nie było z dziedzin naszego życia...

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qwert Zobacz posta
    kolega niech sobie kupi 3310 lepiej
    ale to niby dlaczego?? :-|

kolega chyba nie doczytał, albo zapomniał - to jest forum foto - robimy zdjęcia, dużo zdjęć, więc lubimy mieć je też w naszej komórce: na tapecie, w widgetach, w prezentacji fullscreen FHD 16:9 bez żadnych pasków po bokach.

Cytat Zamieszczone przez qwert Zobacz posta
    wizytówki działają z ios na androidy, army i inne wynalazki, w drugą stronę również
    no to sory - musicie popracować nad edukacją swoich współbraci, bo tutaj wasz kolega z iP4s jednak poległ. wizytówka wysłana z androida oraz druga z nokii (symbian) OIDP jedna nie docierała w ogóle a druga powodowała jakiś problem z otwarciem/zapisem.

natomiast myślę, że nikt nie neguje samych ajfonów - to są naprawdę świetne i przełomowe urządzenia (wszak od nich zaczęła się era smartfonów). tyle tylko, że u nas ich stosowanie ma sens podobny, jak stosowanie mac'booków.
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

tyle tylko, że u nas ich stosowanie ma sens podobny, jak stosowanie mac'booków.
    mozesz cos wiecej?

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    mozesz cos wiecej?
    ale co więcej mam napisać?

jest jak jest:
    służbowo - jeżeli 99.9% (a może nawet 100.0%) moich klientów i ich pracowników ma zainstalowane w firmach ms windows, a ja z nimi i dla nich robię dokumenty, prezentacje, kalkulacje, systemy i oprogramowanie - to musiałbym mieć naprawdę na****, żeby sobie kupić mac'booka, na którym nawet internet explorer działa inaczej, niż ten sam ie na pc.

a prywatnie - jeżeli po robocie chcę ja albo jakieś dziecko odmóżdżyć się przy jakimś CoD, Battlefield czy innym Minecraft - to co? muszę kupować PS3?

tak samo nie skorzystam z iCloud, a prędzej ze skyDrive.
    w ostateczności z dropbox.

w każdym razie tyle w temacie sensowności i-produktów.
    no ale każdy wie, że ich - u nas (i nie tylko u nas) - nie kupuje się ze względu na wielki sens. ;-)
    co oczywiście nie neguje, że i tak są to fajne urządzenia.
    pozdro.,
    m.

Miasto
    Warszawa/Atlanta

Domyślnie

ale to niby dlaczego?? :-|

no to sory - musicie popracować nad edukacją swoich współbraci, bo tutaj wasz kolega z iP4s jednak poległ. wizytówka wysłana z androida oraz druga z nokii (symbian) OIDP jedna nie docierała w ogóle a druga powodowała jakiś problem z otwarciem/zapisem.

natomiast myślę, że nikt nie neguje samych ajfonów - to są naprawdę świetne i przełomowe urządzenia (wszak od nich zaczęła się era smartfonów). tyle tylko, że u nas ich stosowanie ma sens podobny, jak stosowanie mac'booków.
    Tja, edukacja to ważny element życia, oby tylko nie państwowa...
    Wszak chyba jesteś w błedzie bo smartphone istniały już od 1996r. zanim Apple zaczął produkować swoje cuda tj. 2007r. Znacznie wcześniej była Nokia Communicator, Palm czy RIM BlackBerry - wtedy to sie nazywało PDA - Personal digital assistant - jak zwał tak zwał

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

służbowo - jeżeli 99.9% (a może nawet 100.0%) moich klientów i ich pracowników ma zainstalowane w firmach ms windows, a ja z nimi i dla nich robię dokumenty, prezentacje, kalkulacje, systemy i oprogramowanie - to musiałbym mieć naprawdę na****, żeby sobie kupić mac'booka, na którym nawet internet explorer działa inaczej, niż ten sam ie na pc.
    Ale to mów, że robisz w branży która zatrzymała się 20 lat temu, bo jednak w Polsce to inaczej wygląda dokumenty itd..przecież to wszystko jest na dowolny system, ale kto na boga używa internet explorer? tzn. teraz już wiem, że poznałem chociaż jedną osobę W większości firm w regulaminie jest ZAKAZ używania IE.

A jak sobie przejdę po biurze to u większości widzę Linuxy, ew. Maci. Tak więc nie przesadzajmy, bo każdy ma swoje doświadczenia i nie wiem dlaczego akurat Twoje ma być rozpatrywane w skali kraju

a prywatnie - jeżeli po robocie chcę ja albo jakieś dziecko odmóżdżyć się przy jakimś CoD, Battlefield czy innym Minecraft - to co? muszę kupować PS3?
    Osobiście nie wiem jak można grać bez pada w ręce. To już wolałbym sobie jakiś film oglądnąć

no ale każdy wie, że ich - u nas (i nie tylko u nas) - nie kupuje się ze względu na wielki sens. ;-)
    Znam tysiąc powodów dlaczego rozwiązania Apple są do ****. Znam też milion powodów dlaczego są genialne. Kwestia potrzeb

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tja, edukacja to ważny element życia, oby tylko nie państwowa...
    Wszak chyba jesteś w błedzie bo smartphone istniały już od 1996r. zanim Apple zaczął produkować swoje cuda tj. 2007r. Znacznie wcześniej była Nokia Communicator, Palm czy RIM BlackBerry - wtedy to sie nazywało PDA - Personal digital assistant - jak zwał tak zwał
    no tak, tak, formalnie masz rację.
    choć to zdaje się dopiero apple połączył w jednym urządzeniu z ekranem dotykowym telefon, email, mp3, komputer i aparat foto.

jednak w Polsce to inaczej wygląda
    no a o jakim kraju my tu rozmawiamy??

dokumenty itd..przecież to wszystko jest na dowolny system, ale kto na boga używa internet explorer? tzn. teraz już wiem, że poznałem chociaż jedną osobę W większości firm w regulaminie jest ZAKAZ używania IE.
    wiesz co, jak ktoś używa 10% funkcji takiego word'a, to ok, może to być dowolny system, ale przy zadaniach ciut bardziej złożonych uniwersalność kończy się bardzo szybko. Podobnie jest z przegladarkami i nie o przegladaniu internetu tu mówimy.

Znam tysiąc powodów dlaczego rozwiązania Apple są do ****. Znam też milion powodów dlaczego są genialne. Kwestia potrzeb
    Dokładnie. Kwestia potrzeb.

Trochę to zaczyna przypominać dyskusję o LPG na jakimś auto-kąciku. ;-)
    pozdro.,
    m.

Miasto
    Warszawa/Atlanta

Domyślnie

[QUOTE=mxw;1053350]no tak, tak, formalnie masz rację.
    choć to zdaje się dopiero apple połączył w jednym urządzeniu z ekranem dotykowym telefon, email, mp3, komputer i aparat foto.

czyli Ty "formalnie" klepiesz tu bzdury i jeszcze sam się do tego przyznajesz - Palm już miał ekran dotykowy i odbierał maile, wszystkie telefony grały mp3 że nie wspomne o aparatach foto... komputer - co ty nazywasz komputerem? Pierwszy raz ten termin był użyty w 1613 roku - chłopcze świat istaniał przed rokiem 2007 i ziemia wcale nie jest płaska!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Bez sensu pytanie. W USA każdy ma iPhona... ;-)
    nie no przesadzasz, w Stanach każdy za to ma facebook'a! i tak szczerze to naprawde niezły serwis do prezentacji fotek...
    Ostatnio edytowane przez jerrywielo ; 06-03-2012 o 17:40 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Poznań

Domyślnie

czyli Ty "formalnie" klepiesz tu bzdury i jeszcze sam się do tego przyznajesz - Palm już miał ekran dotykowy i odbierał maile, wszystkie telefony grały mp3 że nie wspomne o aparatach foto... komputer - co ty nazywasz komputerem? Pierwszy raz ten termin był użyty w 1613 roku - chłopcze świat istaniał przed rokiem 2007 i ziemia wcale nie jest płaska!
    słuchaj chłopcze, bzdury to sobie pisz do swojego kolegi z ławki.

sam przeczytaj jeszcze raz choćby to co napisałeś: Palm już miał ekran dotykowy i odbierał maile, wszystkie telefony grały mp3... - i teraz zrozum, dlaczego iPhone był inny i bardziej nowatorski.

i naucz się cytować posty.

dla mnie [/OT].
    pozdro.,
    m.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie proszę.... spokojnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 22 z 26 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów