Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: W którą stronę iść ?? pomocy :-)

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    A za ile możesz go sprzedać? Bo chyba nie za 4600 skoro za tyle są nowe. 3500? :P Jeżeli zarobił to dobrze. Amortyzuje się.
    nawet jak bym sprzedał za 3,5 to i tak drugie tyle mam w kieszeni..ale po co mam sprzedawać jak pracuje dalej :P i pewnie przeżyje te 5..
    BTW to szkiełka też mogą paść. Przysłona, stabilizacja. Nic nie jest wieczne. No i teraz cena 24-70 pewnie trochę spadnie, jak się pojawi MKII.
    no dobrze dlatego piszemy o klasie L... te obiektywy mają swoją cene bo są jej warte......a o solidnym wykonaniu już nie bede się rozpisywał

Ja kupowanie sprzętu traktuję jako wywalanie gotówki na przyjemności. Nie zastanawiam się co będę z tego miał. Poza satysfakcją ze zdjęć.
    no widzisz to nic nie kupuj i tyle...a kolega jasno napisał ze ma zamiar czerpać korzyści finansowe......wiec sprzęt będzie na siebie zarabiał...

a co do ceny to wydaje mi sie że nie zejdzie w dół bo mało kogo będzie stać na kupno 24-70 II za 7 tysi :P ale to temat nie na ten wątek

Janusz z "inwestycją" nie trzymajmy się regułki z wikipedi bo nie o to chodzi....
    no ale trzymając sie twardo można podpiąć tutaj "Inwestycja to wydatki przedsiębiorstw na dobra, które mogą być użyte do produkcji innych dóbr i usług. Jest to tzw. "efekt korzyści odroczonych w czasie"."
    Ostatnio edytowane przez adino ; 05-03-2012 o 20:24

Uprawnienia umieszczania postów