Pokaż wyniki od 1 do 10 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Mieszany widok

Domyślnie

4S fajna sprawa, dopracowany system duzo fajnego softu, jednak to dobry sprzęt dla młodzieży do lansowania sie :-P chyba jestem za stary na takie świecidełka

Nokia N8 oferuje jeszcze lepszy aparat, trwalsze solidniejsze wykonanie, darmową niezawodną nawigację, gorszy jest tylko sam system i mniejsza ilość aplikacji na niego, jednak z najnowszą wersją Belle naprawdę jest to bardzo przyjemny juz sprzęt w codziennym użytkowaniu.

Do tego jest sporo tańsza, osobiście w każdej chwili moge sie przesiąść na 4S ale uważam ze nie ma sensu bo juz wyrosłem z zabaw typu instalowanie ciągłe to nowych aplikacji, granie w gry itd.

Na miasto uważam liczy sie najbardziej możliwie najlepszy aparat, nawigacja, poczta email, jakość połączeń, wytrzymała konstrukcja telefonu, inne pierdoły są mało istotne, w domu wole polatać po necie na tablecie z androidem.
    I nie żeby nie było mnie stać na 4S ale nie warto nawet w przypadku zgubienia, upadku itp.
    Ostatnio edytowane przez PeterMac ; 03-03-2012 o 16:08

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeterMac Zobacz posta
    4S fajna sprawa, dopracowany system duzo fajnego softu, jednak to dobry sprzęt dla młodzieży do lansowania sie :-P chyba jestem za stary na takie świecidełka

Nokia N8 oferuje jeszcze lepszy aparat, trwalsze solidniejsze wykonanie, darmową niezawodną nawigację, gorszy jest tylko sam system i mniejsza ilość aplikacji na niego, jednak z najnowszą wersją Belle naprawdę jest to bardzo przyjemny juz sprzęt w codziennym użytkowaniu.

Do tego jest sporo tańsza, osobiście w każdej chwili moge sie przesiąść na 4S ale uważam ze nie ma sensu bo juz wyrosłem z zabaw typu instalowanie ciągłe to nowych aplikacji, granie w gry itd.

Na miasto uważam liczy sie najbardziej możliwie najlepszy aparat, nawigacja, poczta email, jakość połączeń, wytrzymała konstrukcja telefonu, inne pierdoły są mało istotne, w domu wole polatać po necie na tablecie z androidem.
    I nie żeby nie było mnie stać na 4S ale nie warto nawet w przypadku zgubienia, upadku itp.

A nie mówiłem ?

Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Bywalec Awatar daviddark
    Miasto
    Cork - Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeterMac Zobacz posta

aaaah szkoda że takie krótkie
    Za każdym razem ocieram łzy ze śmiechu.
    Mogę wrzucić na demotywatory.pl ?

dobre dobre
    Przemek

p.s. Zmień czym prędzej samochód (jeśli posiadasz) na fiata 165p .. wiesz… w razie stłuczki albo zadrapania lub wgniecenia itp…
    5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L
    (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt
    Blog
    portfolio

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów