Pokaż wyniki od 1 do 10 z 140

Wątek: Oszust!!!!!

Mieszany widok

anita-głowacka
    Guest

Domyślnie

przybywam z forum nikoniarzy jako jedna z oszukanych osób.
    Zbieram informacje od poszkodowanych i zaczynam konkretnie działać.

zatem oszukanych proszę o maila na adres anitaglowacka@op.pl z zawartymi:

-data transakcji
    -skan dowodu osobistego sprzedającego (jeśli wam przesłał)
    -numer telefonu sprzedającego (jeśli podał)
    -potwierdzenie przelewu
    -archiwum rozmów, maili, smsów w załączniku (jeśli ktoś chcę odzyskać kase, to takie zapisy są potrzebne)
    -Wasze dane tzn. imię, nazwisko, adres zamieszkania/zameldowania, numer konta z jakiego przelewaliście pieniądze oraz nr telefonu w celu kontaktu
    -krótki opis od siebie tzn. co kupiłem, za ile, kiedy, na jakim portalu (bo widzę, że są oszukani również poprzez allegro), nick i mail sprzedającego, czy po przelaniu pieniędzy nastąpił jakiś kontakt ze strony sprzedającego, czy zupełne echo..
    -numery IP, które namierzyliście (choć wiem, że bywa to zgubne, ale może trafimy? ).

Wiem, że podawanie przed Was swoich danych osobowych obcej osobie (w tym przypadku mnie) nie każdemu odpowiada, ale niestety nie uda Nam się tego załatwić anonimowo.. Ze swojej strony deklaruję, że nie wykorzystam tego przeciwko Wam. Zależy mi na odzyskaniu pieniędzy, tak jak pewnie i każdemu z Was, więc proszę o współpracę.

pozdrawiam i do dzieła!

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anita-głowacka Zobacz posta
    przybywam z forum nikoniarzy jako jedna z oszukanych osób.
    Zbieram informacje od poszkodowanych i zaczynam konkretnie działać.

zatem oszukanych proszę o maila na adres anitaglowacka@op.pl z zawartymi:

-data transakcji
    -skan dowodu osobistego sprzedającego (jeśli wam przesłał)
    -numer telefonu sprzedającego (jeśli podał)
    -potwierdzenie przelewu
    -archiwum rozmów, maili, smsów w załączniku (jeśli ktoś chcę odzyskać kase, to takie zapisy są potrzebne)
    -Wasze dane tzn. imię, nazwisko, adres zamieszkania/zameldowania, numer konta z jakiego przelewaliście pieniądze oraz nr telefonu w celu kontaktu
    -krótki opis od siebie tzn. co kupiłem, za ile, kiedy, na jakim portalu (bo widzę, że są oszukani również poprzez allegro), nick i mail sprzedającego, czy po przelaniu pieniędzy nastąpił jakiś kontakt ze strony sprzedającego, czy zupełne echo..
    -numery IP, które namierzyliście (choć wiem, że bywa to zgubne, ale może trafimy? ).

Wiem, że podawanie przed Was swoich danych osobowych obcej osobie (w tym przypadku mnie) nie każdemu odpowiada, ale niestety nie uda Nam się tego załatwić anonimowo.. Ze swojej strony deklaruję, że nie wykorzystam tego przeciwko Wam. Zależy mi na odzyskaniu pieniędzy, tak jak pewnie i każdemu z Was, więc proszę o współpracę.

pozdrawiam i do dzieła!
    Chwilka!
    Proponuję 2x się zastanowić nim raz wyślecie dane komuś, kto nie przedstawił się sam i nie uwiarygodnił siebie.

Do autorki posta ... wpadasz tutaj, witasz się i chcesz dane ludzi. Może jesteś kolejnym wcieleniem oszusta?
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Uprawnienia umieszczania postów